• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

NetCAD Netcad

zehra demirci

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
17 Ocak 2018
Firma
aski
Arkadaslar merhaba ,Autocad de altyapı projeleri çizebiliyorum ancak ekstra netcad ogrenmek ıstıyorum . ve içmesuyu projelerini netcad programı uzerınden yapmak ıstıyorum. Yukleme işleminden sonra ayrı bir modül mü gerekıyor.Nasıl bı yol ızlemem gerekıyor yardımcı olursanız sevinirim.
 
Teşekkür ederim ilginiz için , kendi kendime yükleme yapıp proje cıkarmam zor sanırım moduller olmadan lisanlı olarak alıp kullanmam gerekır degıl mı ? Uygulayarak ogrenmem ıcın nasıl yol ızlemem gerekır cunku nerden baslıcagımı da bılmıyorum.
 
Lisans eğitimi sırasında autocad öğrenmek için websitesine üniversite uzantılı mail adresi ile üye olduğumuz zaman bir yıllık kullanım için lisans veriyordu. Netcad için böyle bişey var mı bilmiyorum lakin eğer varsa öğrenmenize yardımcı olacağı kanaatindeyim.
 
Arkadaşlar NetCAD'te alacağınız en ufak birşey paradır. Lakin sahipleri değişti yabancılar aldı diye biliyorum belki artık güzellikler yaparlar daha kolay kullanım için...
 
3 gün bir harıta teknikerinin yanında çizim yaparken öğrenmeye çalıştım. Autocad ten kesinlikle daha kolay. Zaten TÜRKÇE olduğu için aradığın komutu daha çabuk uygulayabiliyosun. Biz ÇED raporları için harita hazırlamıştık. Tek başına çözmen kolay olamayabilir bilen biri ile biraz zaman geçirmelisin az zamanda daha çok ilerleme kaydedersin.
 
bilen birinden birkaç hafta içinde öğrenilebilir. netcad atıksu pro kullanıyorum başlangıçta not alarak arkadaştan öğrenmeye çalıştım mecbur kalınca zorluyor öğreniyorsun iş bana kalınca mecburen öğrendim ama netcad kırık kullanmaz lisanslı alırsanız firmanın ankara merkez çalışanları masaüstüne ulaşım sağlayarak yaptığınız projede yaşadığınız sorunları düzeltip bilgi verebiliyorlar ben bu şekilde de ilerledim. netcad portal da da eğitim videoları var onunda çok faydası oluyor.
 
Üst