• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

online.cevre.gov.tr

Abuzer Öztürk

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
10 Mart 2010
merhaba arkadaşlar, bir firmamız var. et ve et ürünleri işi yappıyorlar. firma ek 2 ve çed e tabi. bu firmanın birden fazla tesisi var ve farklı adreslerde. bunları online çevre sistemine kaydedeceğiz. bu farklı adreslerdeki tesisler nasıl kaydedilir çok acil lazım. şimdiden teşekkürler.
 
tek vergi numarasına sahipseniz şirketi kaydedip tesis ekle seçeneğinden diğer tesisleri de kaydedebilirsiniz..kriter vergi numarasının tek olması..yine de il çevre şehircilik müdrlüğ ile görüşünüz.
 
Pardon,sanırım atık ambalaj kısmına bakıyorsunuz.Malumunuz yönetim planı çerçevesinde belediyelerle ortak çalışıyoruz.Aynı biizm atık ambalaj sistemimizin olduğu üzere Belediyeninde atık bildirim sayfası olması gerekiyor.Ve bu yüzden kod ve şifre alacaklar ama nerden alacakları konusunda bilgileri yok.
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .
,önceden buradan alabiliyorlardı ama şu an bu sayfada cevap vermemektedir.Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
Hakkı AKBAŞ
Çevre Mühendisi/3665
 
@khanli

Beledıyeler de kullanıcı adlarını online.cevre.gov.tr deı kayıt baslanıc kısmından alacaklar.
Once Il mudurlugune gıdecek basvurusu, Il mudurlugu onay verınce de beledıyenı eposya adresıne kullanıcı adı ve sıfre gonderılecek
 
Üst