Satılık firma arıyorum

Üyeler Görebilir
Merhaba Arkadaşlar,

Tekirdağ, İstanbul ve Kocaeli illerinde faal olarak çalışan satılık çevre danışmanlık şirketi aramaktayım. Şirketin kuruluş yılı, kaç mühendis çalıştığı, kaç firmaya baktığı önemli değil. Bildiğiniz, duyduğunuz ya da devretmek isteyen arkadaşlar buradan benimle iletişime geçebilirler.

Galiba böyle bir firma bulamayacağım.

Üyeler Görebilir
Sifir olan firmayi gelistirmek zaman aliyor. Ama firmanin 2-3 musterisi dahi olsa onu ayaga kaldirmak daha kolay. Sirketin karda zararda olmasi hic onemli degil. Dilovasinda yok biliyorum ama bulamazsam sifirdan girmek zorunda kalacagim. Buda ayri maliyet demek.

Üyeler Görebilir
firma bulmak çok mu zor ya ben sadece 2 firma yönlendirdim danışman firmaya benim işim bile değildi danışmanların firma bulması çok zor olmasa gerek

Üyeler Görebilir
Cok zor bir is degil. Sadece yatirimi geri alma suresi fark atiyor. Aslinda biraz amacim farkli oyuzden israrla satilik ariyorum. Yoksa yapmadigim is degil =)

Üyeler Görebilir
Hayirlisi. İnsallah bulabilirim. Bu is sonuclandiginda anlatirim =) Ayrica para kazanilmak icin yapilacak olan bir iste degil danismanlik benim gozumde. Onuda beliryeyim.

Üyeler Görebilir
Yatirimci olarak bakarsan iyi bir getirisi yok. Firmaya ne sekilde baktigina bagli. Az sonra hem begenmiyorsun hemde ne diye satilik firma ariyorsun dersen sasirmam =) Ama dedigim gibi amac farkli. Tek istedigim birkac firmasi olan bir sirket