Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
sabah uyanır uyanmaz ve gündüzleri sürekli buradayım akıllı telefonlar sağolsun hareket halindeyken bile sitedeyim hatta yetmiyor gece uykumdan uyanıp girdiğim bile oluyor iyi ki keşfetmişim ya farkına varamasaydım ne yapardım müptelası olmuşum ben ama kurtulmaya hiç niyetim yok
Merhabalar,
Hani derler ya interneti olumlu kullanmıyoruz çoğumuz, internet zararlı vs... Benim içimde bir süreye kadar öyleydi
İşte burda olmamın sebebi, artık gerçek hayata geri dönmemin zamanı geldi diye düşündüm, gerçek hayatta karışımıza çıkabilecek sorunlar burda paylaşılıyor ve çözümler bulunmaya çalışılıyor, güzel bir ortam var :huhuu:
Merak ettiğim, cevap bulamadığım veya hiç bilmediğim mesleki bilgileri edinmekten çok mutluyum.Meğer ne kadar eksik yetişiyormuşum bir mühendis adayı olarak.Günde 1-2 saat eski ve yeni konulara bakıp bilinçleniyorum. Çekinmeden soru sorabildiğin, öğrenebidiğin,yardımcı sıcak insanların olduğu çok güzel bir site.Emeği geçen herkese teşekkürler.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.