• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Son Ders

asdfghjkl

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
21 Şubat 2012
Firma
bghdfgh
Hakan, 1970'lerin sosyalist öğrencilerindendir. Daha sonra arandığı için sevgilisi Sevim'i bırakıp İsveç'e kaçan Hakan Aymaz (Ferhan Şensoy) yıllar sonra kimlik değiştirerek Saffet Ercan ismiyle akademisyen olarak geri döner ve bir üniversitede derslere girmeye başlar. Dersine girdiği öğrencilerden Ulaş (Kaan Urgancıoğlu) hocası Hakan Aymaz'ın günlüğünü ele geçirir. Günlükte hocasının bir kızı çok sevdiğini öğrenir ve hocasının çocukluğundan beri sevdiği kişiyi araştırmaya başlar. Bu arada aynı üniversiteden Deren (Ekin Türkmen) adlı bir kızla tanışır ve aşık olur. Derin çevreye duyarlı bir kızdır ve küresel ısınmaya neden olan fabrikalara karşı eylemlere katılmaktadır. Ulaş araştırmaları sonucunda hocasının sevdiğine aşık olduğunu söyleyememesini ve hocasının sevdiğinin genç yaşta hayatını kaybettiğini öğrendikten sonra aynı olayların başına geleceğinden korkan Ulaş vakit kaybetmeden Deren'in evine gider ve ona aşık olduğunu söyler. Bu arada Derin'in de katıldığı eylemlerdeki kişileri tespit ettiren ve onları gözaltına alması için Bakırköy Emniyeti'nden oyuncule işbirliği yapan fabrika sahibi oyuncu, grubun lideri olduğunu düşündüğü Deren'i gözaltına aldırtmak ister. Üniversitedeki ders çıkışı sonrası Deren'in gözaltına alındığını gören Ulaş polise karşı çıkar ve Deren'le Ulaş emniyete götürülür. İki arkadaşının olayı görmesi sonucu hocaları Hakan Aymaz'a gidilir ve 30 yıldır aranan Hakan Aymaz Bakırköy Emniyeti'ne gider. Emniyetteki komiser tarafından 30 yıldır arandığı anlaşılan ve asıl adı Hakan Aymaz olan akademisyen Saffet Ercan gözaltına alınır. Deren'le Ulaş serbest bırakılır. Nezarethaneye konulan akademisyen Saffet hastadır ve hastaneye kaldırılır. Saffet Ercan kaldırıldığı hastanede son nefesini verir.

Yer yer güleceğiniz yer yer hüzünleneceğiniz türden bir film. Türk filmleri arasında değerli bulduğum filmlerden biridir.

Ekli dosyayı görüntüle 11450
 
Film güzel canım. Ona denecek bir şey yok zaten. Ama ya izlemeyen biri gelse ve şu yazıları okusa ?.

Sonuç olarak: Güzel film :)
 
Üst