Sosyal sorumluluk projesi

Üyeler Görebilir
Merhaba,
Fabrikalarda yürütülen sosyal sorumluluk projesi olarak neler yapılabilir?TEMA ile çalışan arkadaşlarımız da fikir verirlerse sevinirim.

Üyeler Görebilir
Tuğba Hanım merhaba,

TEMA 'yı seviyorum, gönüllüsüyüm ancak atık kağıt bağışı konusunda kapasite sorunları var. Pek düşünmeyin derim.
Varsa yemekhane artıklarını hayvan barınaklarına göndermekle başlayabilirsiniz.

Üyeler Görebilir
Bildiğim kadarıyla TEMA, ÇEKÜL gibi derneklerin bu tip faaliyetleri var. Zaten bireysel fidan bağışı da alıyorlar.
Kesin bilgi için onlarla iletişime geçmeniz daha doğru olacaktır.

Üyeler Görebilir
ücretsiz fidan projesi vardı bir zamanlar onu da araştırabilirsiniz ben tam detayını bilmiyorum
cetinadam.com/2012/12/ankara-orman-bolge-mudurlugu-ofitle.html

Üyeler Görebilir
Hatıra ormanı tesis edebilirsiniz. Bulunduğunuz ilin Orman Bölge Müdürlüğü ile görüşme yaparak konuyla ilgili detay bilgi alabilirsiniz.

Üyeler Görebilir
Please, Giriş Yap or Kayıt Ol to view URLs content!

güzel bir konuya değinmişsiniz Tuğba hanım. Tabi ki bu sosyal projelerin büyüklüğü önemli bu durumda. :) öncelikle aklıma gelenleri arkadaşlarım sizinle paylaşmış.

Daha az atık oluşmasını sağlayacak bir proje yapana, karşılığında bir ödül verilebilir gibi bir konu olabilir. Üretim yapan yerler bunları kendi projelerinde genelde kullanıyorlar. Belki böyle bir şey olabilir.

Adsız.png

Üyeler Görebilir
Şu an plastik kapak toplama kampanyasını Omurilik Felçlileri Derneği ile birlite İstanbul Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölümü öğrencileri yürütüyor. İstanbul Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölümünden bilgi alabilirsiniz.

Üyeler Görebilir
sosyal sorumluluk projesinde hedef kitleniz nedir? bütçeniz nedir? amacınız nedir? proje süresiniz nedir ? hangi sonuçlara ulaşmayı amaçlıyorsunuz ? gibi soruları yanıtlamak önemli