Su temini

Üyeler Görebilir
su temini projesi hazırlamam gerekiyor ancak ben sadece nüfus hesabını yapabildim ve daha ilerisine gidemiyorum çünkü bana verilen proje şeklinin basınçlı mı serbest yüzeyli mi olduğunu anlayamadım bunu nasıl anlayabilir ayrıca elek analizi sonuçları bulunması gerekiyormuş bu değerleri nasıl bulacağım? yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler...

Üyeler Görebilir
Merhaba bende su temini projesi hazırlıyorum ama bize hocamız föy verdi ona göre hesap yapıyoruz.Sadece kuyu hesabı mı yapacaksınız

Üyeler Görebilir
Merhaba bizde de bir föy var orada ilerleyen aşamalarda gerekerecek olan bazı değerler var ancak hangi değerleri kullanacağımı bulabilmem için önce benim bazı işlemler yapmam gerekiyor :)) veee ben bunları bilmiyorum :) kum çakıl emme borusu boyutlandırması, isale hattı, atık su ve yağmur suyu kanalizasyon vs.vs. bunlar bulunacak...

Üyeler Görebilir
burada yaptığım granülometri eğrisine bak istersen. dane çapına karşılık gelen değerler elek üstünde kalan malzemenin % oranıdır.Sana verilen verilerde dane çapına karşılık gelen değerleri 1. ciyi 100 den çıkarmak şartıyla diğerlerini de çıkardıktan sonra kalan değerlerden çıkararak oluştur.bu arşivde granülometri eğrisi membaaların çözümünde.

Ekli dosyalar

Üyeler Görebilir
geçen hafta teslim ettiğim ödevim

Ekli dosyalar