Su verimliliği

Üyeler Görebilir
Merhaba

Su verimliliği konusunda sormak istediğin bir konu var yardım edebilen olursa sevinirim. Ek2 de endüstriyel faaliyet gösteretesis için nace kodu uymasına rağmen 50 kişi altıysa yinede tabi mi muaf mı anlayamadım. Teşekkürler.

Üyeler Görebilir
Esma Karaşin AydınMerhaba,

50 Kişi altındaki tesisler otomatik olarak muaf. 50 kişinin üstündeyseniz, yönetmeliğe değil de kılavuza bakmanız lazım. En son yapılan eğitimde Bakanlık yektilisi bizzat "Biz yönetmeliği sürekli güncelleyemiyoruz ama kılavuzu güncelleyebiliyoruz. Başvuru yapacaksanız kılavuzdaki NACE kodlarını inceleyip dahil misiniz yoksa gönüllü müsünüz ona bakın" dedi.

Üyeler Görebilir
Üyeler Görebilir
Üyeler Görebilir
Sakarya İl Tarım ve Orman Müdürlüğü koordinasyonunda, Su Yönetimi Genel Müdürlüğü (Su Verimliliği Daire Başkanlığı) tarafından Su Verimliliği Belgeleri başvurularına yönelik bu belgeyi almakla yükümlü gruplara (Ek-1) başvuru süreçlerine ilişkin usul, esas ve yöntem hakkında detaylı olarak 30.04.2026 tarihinde saat 10.00 da SATSO toplantı salonunda bilgilendirme toplantısı yapılacaktır. Bu kapsamda Sakarya genelinde Mavi Su Belgesi alması gereken firmaların bu iş özelinde temsilcilerinin katılması önemli ve faydalı olacaktır. @Serhat A.

Üyeler Görebilir
Merhabalar, endüstriyel tesisler için mavi su verimliliği başvurusu yapan var mıdır ? Performans hedeflerine sayısal veriler mi yazılmalıdır ? Bir de bir webinarda ara ürünlerin dahil edilmeyeceği nihai ürün olan tesislerin dahil olduğu söylendi bu bilgi doğru mudur ?

Üyeler Görebilir
Anonim (ac2a)Kendi adıma söyleyeyim şu an çalışmıyorum, 2 gün önce meslek dışı bir firmayla iş için anlaştım ama devamında pürüz çıktı ben de vazgeçtim
Performans hedeflerine sayısal hedefler yazılmalıdır.

Diğer soruda bahsettiğiniz ara ürün kısmını tam anlayamadım çünkü webinar hangi webinar bilmiyorum. Yakın zamanda katıldım birine evet. Ara ürünlerin dahil edilmeyeceği yorumu şu gördüğünüz alıntılardan kaynaklı yapılmış bir yorumdur.

Üyeler Görebilir
ben başvuru yaptım ama henüz bir ses seda yok

Üyeler Görebilir
Önceki cevapları görüntüle…
Üyeler Görebilir
özel bilgileri kamufle edip doldurulmuş örnek bir doküman atma şansınız var mıdır arkadaşlar