Tat lisansım bitiyor gfb almak için hangi evrakları hazırlamalıyım?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Gülay
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Üyeler Görebilir
TAT lisansımız Haziran ayında bitiyor.GFB için ne zaman başlamalıyım?

Üyeler Görebilir
@Gülay Kudret Birdal
tesis değişmedn kapasiteni artirabilirsin bizim oldu da:-) kapasite değiştignde de gfb sürecine tekrar başlıyorsun

Üyeler Görebilir
lisans yenileme işlemi var yönetmelikte yazıyor zaten tekrar o belgeleri istiyorlar sisteme bu yüzden zaten 3 ay önceden başvuru yapılıyor ki lisans suresh bitti gibi görünmesn diye

Üyeler Görebilir
@Merve Yeşildağ
Merve hanım merhaba,
ÇED kapsam dışı yazısı için proje özeti hazırlayarak mı başvurmak gerekiyor yoksa tat tesisi olduğunu belirten bir üst yazı yeterli oluyor mu?

Üyeler Görebilir
ced başvurus için dilekçe yazıp ekinde proje özeti iş akım semasi imar durum yazısı kira sözleşmesi veya tapu harita imza sırkusu ve taahhutname hazirladim ben bu şekilde hazırlayınca direk sorunsuz gelip ertesi gün yazıyı aldım

Üyeler Görebilir
@Gülay Kudret Birdal
benim tesisim için gerekli değil dediler ama gelip yerinde inceleme yapıldı eğer gerekli olsaydı ne olurdu dedim bana bunu hazırlamak 2 3 ay gibi bir süre alirdi dediler ve bu şekilde yine hazırlanirdi gibime geliyor çünkü ced basvurusu yaptım dilekçe de incelemenizi istiyorum diye belirttim

Üyeler Görebilir
Arkadaşlar ben de TAT'da çalışıyorum. 15 gün sonra "Atık Akü Geçici Depolama Lisansı" sona erecek. Hangi işlemleri yapmam gerekiyor. Hangi belgeleri bakanlığa göndereceğim ya da elektronik ortamda da halloluyor mu ?