Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Halihazırda çalışmakta olduğum TAT tesisinde gelen atıkların boyutlarını küçültmek için bir kırıcı ekipman almamız için GDT lisansımızın olması şartmıdır arkadaşlar. Şimdiden teşekkürler
@Eda Kandemir
Lisans NoKayıt TarihiBaşlangıç TarihiBitiş TarihiLisans Tipi
85 16.02.2013 13:56:07 02.05.2012 02.05.2013 TAT-GFB Güncelle
bundan bahsediyoruz değil mi ? emin olayım
çalıştığımız firmalardan telefonlar geldi. 7-C beyanlarını yaparken bizim ismimizi listede göremiyorlardı.
Dolayısıyla beyanlarını tamamlayamadılar. Bende sebebini araştırırken problemin
bu güncelleme mevzusundan kaynaklandığını öğrendim.
bizimki de güncel değil ama sorun hiç yaşamadık o yüzden merak ettim demek ki sistem tam otomatik değil yoksa güncel olmayan herkeste aynı sıkıntı çıkardı geçmiş olsun size de kaza başa gelmeden biz de güncelleme yapalım teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için
Doğruyu söylemek gerekirse ben de hangi bölümle muhattap olduğumu bilmiyorum. Telefonda derdimi anlata anlata birilerine ulaşabildim.
Bugün de dilekçe hazırladım,teslim ettim.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.