Tehlikesiz atık uygunluk belgesi

Üyeler Görebilir
Herkese kolay gelsin. Tat olarak bir fabrikadan ambalaj atığı vs. alıyoruz. Bunların haricindeki atıklar için ise bizden Tehlikesiz Atık Uygunluk Belgesi istediler. Tehlikesiz Atık Toplama Ayırma Belgesi olabilir mi acaba? Bu belge hakkında fikri olan var mı?

Üyeler Görebilir
@Can Doğan
KArdeş ambalaj atıkları haricindeki atıklar tehlikesiz atıklar veya tehlikeli atıklardır. Sizden istediği tehlikesiz atık toplama ayırma belgesidir. Bu belge ile tehlikesiz atıkları alabilirsiniz. İsterseniz size nasıl alındığı ile ilgili bilgileri yollayabilirim.

Üyeler Görebilir
@Olgaç Sürmelihindi
Firma ile görüştüm de benden belge değil de tehlikesiz atık toplama uygunluk yazısı istiyorlarmış. İl çevre böyle bir yazıı veriyor mu ki acaba? Sonuçta tehlikesiz atık toplama ayırma belgem yok. Vermezler diye düşünüyorum.

Üyeler Görebilir
Tehlikesiz atık toplama uygunluk yazısı diye birşey yok , İl çevre ( lisans olmadığı için il çevre verir)Tehlikesiz Atık Toplama Ayırma Belgesi verir budur kastedilen.

Üyeler Görebilir
@Gülin Çağlıyan
tehlikesiz atık toplama ayırma belgesi için istenilen evraklar ilden ile değişiklik gösteriyor.

Üyeler Görebilir
@Olgaç Sürmelihindi
Kardeş bana şu bilgileri yollayabilir misin acaba? Bir de radyasyon ölçüm cihazı hangi marka olmalı?