teknik uygunluk raporu

Üyeler Görebilir
Merhabalar,teknik uygunluk raporu yenileme süresi ne kadar?

Üyeler Görebilir
Üyeler Görebilir
Üyeler Görebilir
Arkadaşlar merhaba;
Ambalaj atığı toplama ayırma tesisi için teknik uygunluk raporu hazırlamaktayım.
Formatın 3.3 maddesinde ''Tesisten çıkan atıklara dair bilgiler ( sıvı atıklardan kaynaklı fireler dahil) '' neler yazılabilir ?

Üyeler Görebilir
Merhaba arkadaşlar,
Yeni yönetmeliğe göre artık tehlikesiz atık toplama ayırma işlemi için lisans alma zorunluluğu getirilmiştir. Benim başvuru yapmam gerekiyor en ksıa sürede fakat toplama ayırma için bakanlığın sayfasında toplama ayırma için teknik uygunluk rapor formatı göremedim. Bu süreçte olan varsa ne gibi işlemler yaptılar acaba? Şimdiden teşekkür ediyorum.

Üyeler Görebilir
hacer_oguzÜstadım Merhaba,

Ben lisans için işlem yapmadım ama yol göstermek adına; ambalaj atığı toplama ayırma lisansı için teknik uygunluk raporu formatı bulunmaktadır. Bakanlık buna benzer bir format hazırlayarak yayınlayabilir. Sizin durum acilse il çevre müdürlüğü veya bakanlık ile görüşün. Teknik uygunluk raporu formatlarında güncelleme yapması gerekir.

Önceki cevapları görüntüle…
Üyeler Görebilir
Önceki cevapları görüntüle…
Üyeler Görebilir
mürvetMerhaba;
Bakanlığı aramıştım. Toplama ayırma için teknik uygunluk raporu yayınlanacakmış. Ambalaj atığı için teknik uygunluk raporları geri kazanım ve toplama aırma için olanları aynı ve içerikleri de öyle. İçerik ksıımları değiştirilmeli bence. Şuanlık bekliyorum. Fakat siz nasıl yaptınız merak ettim şimdi. Teşekkür edyorum. :)

Üyeler Görebilir
hacer_oguzMerhaba,
E izin uygulaması üzerinden GFB sürecindeki gibi uygunluk başvurusu yapılıyor. Lisans konusuna Ön işlem sekmesinden Toplama Ayırma konusunu ekleniyor. İl müd. uygunluk için gelip fiziki şartların sağlanıp sağlanmadığını kontrol ettikten sonra fiziki şartlarda sıkınıtı yoksa uygunluk veriyor. GFB sürecine geçerek Lisans konusuna Toplama Ayırma eklenerek ve EK1'de yer alan atık kodları eklenerek il müd. onayına sunuluyor. Ben geri kazanım ve toplama ayırma olmak üzere iki lisans konusunu ekledim. Umarım yardımcı olmuştur:)

Üyeler Görebilir
mürvetMürvet hanım evet gayet açıklayıcı teşekkür ediyorum. Fakat lisans başvurusu yaparken teknik uygunluk raporları yüklenmesi gerekir ve bakanlığın bu konuda henüz bu raporları tamamlayamadığı görülmektedir. İlerleyen zamanlarda yüklenecek gerçi ama acelesi olanlar için sıkıntı teşkil edebilir.Bende GFB sürecini tamamladığım için şuanlık rahatım. İyi çalışmalar dilerim. :)