• Sayın Üyeler,

    Site görünümünün gündüz açık renk tema, gece koyu renk tema olacak şekilde otomatik değişmesini sağlayan bir düzenleme yapılmıştır. Görünümün otomatik değişmesini istemiyorsanız, bu ayarı hesap tercihlerinizden kolaylıkla değiştirebilirsiniz. Açık/Koyu temalar arasında ki geçişin otomatik olmasını istemeyen üyelerimiz üst menüde yer alan simgeler yardımıyla da kolayca geçiş yapabilirler.

    Site renklerinin günün saatine göre ayarlanmasının göz sağlığına faydaları olduğu için böyle bir düzenleme yapılmıştır. Fakat her üye görünüm rengini tercihine göre kullanmaya devam edebilecektir.

Teknik uygunluk raporu

Tarık Can

Kayıtlı Kullanıcı
Katılım
11 Aralık 2008
Şehir
Manisa
Firma
Cançed Çevre Danışmanlık ve Mühendislik San. Tic. Ltd. Şti.
Merhabalar arkadaşlar,

Çevre lisansı aşamasında Teknik uygunluk raporu telaşı almış başını gidiyor. Bakanlığımızın yayınladığı alınacak lisansa göre "TEKNİK UYGUNLUK RAPORU FORMATLARI"na ekten tek tek de, sıkıştırılmış hepsi bulunan tek dosyayla da ulaşabilirsiniz.

Saygılarımla,
 

Ekli dosyalar

  • Teknik Uygunluk Rapor Formatları.Tarık CAN.rar
    140.8 KB · Görüntüleme: 1,919
  • tehlikeli atık.doc
    31.5 KB · Görüntüleme: 580
  • Genel Bilgi.docx
    16.8 KB · Görüntüleme: 507
  • tehlikesiz atık.doc
    38 KB · Görüntüleme: 1,111
  • Atk Yag.docx
    17.6 KB · Görüntüleme: 251
  • ömrünü tamamlamış lastik.docx
    14.9 KB · Görüntüleme: 207
  • Atık pil ve akümülatör.docx
    18 KB · Görüntüleme: 176
  • Bitkisel atık yağ.docx
    16.5 KB · Görüntüleme: 206
  • Ömrünü tamamlamış araç geçici depolama.docx
    15.3 KB · Görüntüleme: 213
  • Ömrünü tamamlamış araç işleme.docx
    15 KB · Görüntüleme: 196
  • Tıbbi atık sterilizasyon.docx
    15.2 KB · Görüntüleme: 232
Olgaç a ek olarak da çapaklar yarı mamuldür ve kdv olayı daha farklı oluyor. Bununla ilgili mali müşavirinizin sizi yönlendirmesi gerekir.
 
arkadaşlar uygunluk raporlarındaki tesis yatırım maliyetinde tesisin ilk kurulum zamanı mı baz alınacak yoksa güncel fiyatlar mı?
 
Arkadaşlar merhaba,
Hurda Metal /ÖTA işleme faaliyeti için teknik uygunluk raporu hazırlayıp lisans başvurusu yaptım. Gelen eksiklik ise; Bölüm 4.2 için "Geçici depolama izin belgesi"nin eklenmesi. Geçici Depolama izin belgesini tehlikeli atıklar için almıyor muyuz? Hurda metal işleme için ekstra depolama izni mi oluyor? Yardımcı olabilir misiniz?
 
@çvrmüh. Üstad merhaba, araçları parçaladığınız zaman çıkan tehlikeli atıklar için istemiş olabilirler. Teknik uygunluk raporunda Bölüm 4.2 de "Tesis içi Geçici Depolama Alanı Teknik Özellikleri" ifadesi geçmektedir. Araçların parçalanması sonucu çıkan tehlikeli atıkları geçici olarak en fazla 6 ay depolamanız gerekir. Atık Yönetimi Yönetmeliğinde proses sonucu çıkan tehlikeli atıklar ayda 1000 kg veya daha fazla ise geçici depolama izni alınması gerekir. Sizin başvurunuzla ilgilenen memur bu belgeyi istemiş olabilir. Siz yine başvurunuzu değerlendiren memurla görüşün. İyi çalılmalar.
 
Gizlenen içeriği görüntülemek için Giriş Yap yada Kayıt Ol .

Arkadaşlar, yukarıda belirttiğim satışa uygunluğa dair yazıların yüklenmesi konusunda nasıl bir yol izlemeliyim? Satış yaptığımız firma Antetli A4 kağıdına ''....... firmasından alınan geri kazanım sonucu elde edilmiş ürünlerin, firmamızda satışı konusunda herhangi bir uygunsuzluk yoktur. '' tarzı yazı alsam yeterli midir?
 

Ekli dosyalar

  • Granül teknik şartnamesi ve müşteri memnuniyeti..doc
    29.5 KB · Görüntüleme: 34
Merhaba arkadaşlar, ambalaj atığı toplama ayırma lisansı için hazırlanan teknik uygunluk raporunda istenen atık toplama aracı IMEI si nasıl alınır ?
 
Önceki cevapları görüntüle…
Üst