Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ben bu planın ve verilen tebliğin çok acele hazırlandığını düşünüyorum, çünkü içerisinde çok saçma şeyler istemekle beraber bir-iki maddesinde yanlış hatırlamıyorsam ticari sır olarak addedilecek bilgileri de istiyordu.
İplik Bükümü, Tekstüre, Boyama ve Dokuma yapan firmamın tekstil tebliğine göre kurulu kapasitesini hesaplarken; sadece boyama faaliyetini almam gerektiğini düşünüyorum. Bu konuda fikri olan var mı?
Bence de sadece boyama faaliyetleri alınmalı. Biz de aynı şekilde entegre bir tesisiz ve sadece boyahane kapasitesini de alsam kapsamdayız! Temiz üretim planını da sadece boyahane için hazırlıyorum.
Baskıda da terbiyede de enerji,su,kimyasal tüketimleri oluyor.Sadece boyama alınması eksik olur kanısındayım.Tabii bu dediğim salt boyahane fabrikaları için geçerli değil.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.