Tekstil tebliği temiz üretim planı (mek)

Üyeler Görebilir
Tekstil sektörü ile ilgilenip bu konu ile ilgili çalışma yapan varsa örnek çalışma gönderebilir mi?
Teşekkürler.

Üyeler Görebilir
arkadaşlar merhaba
ben tekstil fabrikasında yeni çalışmaya başladım temiz üretim planı hazırlanacakmış pek bi bilgim yok yardımcı olabilir misiniz?

Üyeler Görebilir
Arkadaşlar,

Ben bu planın ve verilen tebliğin çok acele hazırlandığını düşünüyorum, çünkü içerisinde çok saçma şeyler istemekle beraber bir-iki maddesinde yanlış hatırlamıyorsam ticari sır olarak addedilecek bilgileri de istiyordu.

Üyeler Görebilir
İplik Bükümü, Tekstüre, Boyama ve Dokuma yapan firmamın tekstil tebliğine göre kurulu kapasitesini hesaplarken; sadece boyama faaliyetini almam gerektiğini düşünüyorum. Bu konuda fikri olan var mı?

Üyeler Görebilir
@Emel LALECİ

Bence de sadece boyama faaliyetleri alınmalı. Biz de aynı şekilde entegre bir tesisiz ve sadece boyahane kapasitesini de alsam kapsamdayız! Temiz üretim planını da sadece boyahane için hazırlıyorum.

Üyeler Görebilir
Baskıda da terbiyede de enerji,su,kimyasal tüketimleri oluyor.Sadece boyama alınması eksik olur kanısındayım.Tabii bu dediğim salt boyahane fabrikaları için geçerli değil.