Üyeler Görebilir
“Ulusal Atık Taşıma Formu”nun “D” nüshasını Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’ne gönderilmesi aşaması atığın geri kazanım/bertaraf tesisindeki kabul ve bertaraf işlemi sonrasında göndermemizde bir sakınca varmıdır.
örnek : diyelim ki atığı taşıma işlemi için lisanslı firmaya verdim.o da anlaşmalı olduğu lisanslı bertaraf tesisine götürdü ve orda bertaraf işlemi tamamlandı.bana UATF nin C ve B nüshaları lisanslı bertaraf firması tarafından doldurulduktan sonra üreticiye( bana) gönderildi..Nerdeyse atığın üreticiden çıkışından itibaren 1 ay geçti.bu aşamadan sonra UATF nin D nüshasını Çevre ve Şehircilik İl Müd. gönderebilirmiyiz.?
örnek : diyelim ki atığı taşıma işlemi için lisanslı firmaya verdim.o da anlaşmalı olduğu lisanslı bertaraf tesisine götürdü ve orda bertaraf işlemi tamamlandı.bana UATF nin C ve B nüshaları lisanslı bertaraf firması tarafından doldurulduktan sonra üreticiye( bana) gönderildi..Nerdeyse atığın üreticiden çıkışından itibaren 1 ay geçti.bu aşamadan sonra UATF nin D nüshasını Çevre ve Şehircilik İl Müd. gönderebilirmiyiz.?
Aylık göndermek yeterli olur diye düşünüyorum.
Bu demek değildir ki, göndermeyin! Ben de atık gönderiminden sonra UATF'leri dilekçe ile beraber İl Müdürlüğü'ne sunulması gerekiyor diye biliyorum.