Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
@ali yaşar Siz tehlikesiz atık toplama ayırma tesisi olarak az da olsa tehlikeli atık çıktığını düşünüyorum. Hiç çıkmıyor dediğiniz yerde eğer presiniz varsa atık yağ çıkar, reviriniz varsa tıbbi atık çıkar, ne biliyim hiç birşey yoksa bile elektronik atık, pil, akü vs. çıkar. Bir koçan UATF alın ve saklayın, ihtiyacınız olunca kullanırsınız.
Siz teisi için atık yönetim planı hazırlayın, onu hazırlarken zaten çıkacak tehlikeli atıkları tespit edersiniz.
Göksel bey; çok az da olsa çıkan bu atıkları İzaydaşa göndereceğiz.taşıma kısmını biz yapmayacağımız için uatf almamıza gerek var mı? bir de uatf alarak sorumluluktan kurtulabilir miyiz? neticede bu formun akabinde araç modifiyesi,eğitim gibi durumlarda ortaya çıkmayacak mı?
UATF de atık üreticsi (yani siz), taşıma firması ve bertaraf tesisinin dolduracağı kısımlar mevcuttur. Atığı verirken sizin verdiğinizi ispatlamak için UATF'de kendi kısmınızı doldurmanız gerekir ve yeşil nüshayı atığı verdilten sonraİl Çevre Müd.ne göndermeniz gerekir. Taşımayı siz yapmıyorsanız araç modifiyesi gibi durumlar ortaya çıkmaz, sadece takip etmeniz gereken aracın lisansıdır. Atığınız çıktığı sürece sorumluluğunuz vardır. UATF temin etmek çok masraflı birşey değil bu konuya takılmayın bence.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.