Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Yeni çevre kanunu, çed yönetmeliği ve ab uyum sürecinde çed sempozyumu / 2006
yanlış anlamanızı istemem.. kaynak verilmesi gereken paylaşımalarda zaten veriyorum... ki gerekli de biçok durumda ama bu tür paylaşımlarda (sempozyum kongre vs) herhangibir kaynak söz konusu değil.. kendi bilgiye ulaşabilme çabam diyelim... bu yüzden de tek kaynak burası
ok anladım.bende de çok fazla kaynak var bir çok kaynağın kendisi bende mevcut.onları site isimlerine göre ayırt edebiliyorum o yüzden sordum.tekrar tekrar indirdiğim çok oluyor aynı bilgiyi.kaynak o yüzden lazımdı bana ama problem deil.haklısın bu konuda
sitede herhangibir hata mevcut değildir...hata tamamen kullanıcı bazlı.. örneğin word gibi dosyalarda 1mb, rarlı dosyalarda ise 1.5mb kotaı var, görmüş olmanız lazımdı eklenti kısmında.. buna dikkat ederek paylaşımlarınızı yaparsanız sorun çıkmayacaktır..daha büyük dosyalarınızı çeşitli upload sitelerine upload ettikten sonra buradan rahatlıkla paylaşıma sunabilirsiniz..
Dosyatipi ve Max. Dosya büyüklüğü esas kriterdir..dosya tipi ve büyüklüğünü yazar mısınız? ilk kez böyle bişeyle karşılaşıyoruz..ben hergün defalarca paylaşımda bulunuyorum ve hiçbir sorun çıkmıyor..
Cevap: Yeni çevre kanunu, çed yönetmeliği ve ab uyum sürecinde çed sempozyumu / 2006
bende de hata verdi geçenlerde..anlamadım nedenini....dosya yüklemek istedim..bir türlü yapamadım....dosya yükleyip arkadaşlar ile paylaşmak istedim ama olmadı ...neyse..tekrar deneyeceğim...belki bu sefer olur....
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.