Eğitim Çevre görevlisi eğitimi

Üyeler Görebilir
@Büşra Mülayim
bizim dönemimizde böyle birşey olmamıştı ama sanırım şimdi herkes bir anda yüklenecek karışıklık olmaması adına olabilir, yada hesaplar ile ilgili bir durum olabilir... ama fatura almanız kolay, ücreti yatırdıktan sonra bulunduğunuz şehirdeki il müdürlüğünün muhasebe bölümüne giderek alabilirsiniz..

Üyeler Görebilir
Ben belgeleri yukleyip basvurdum. Mobil imza calisiyor. Ama su an sistem yine gitii.

Üyeler Görebilir
İl müdürlüğünden alıncak olan fatura acil değildir değil mi belge yüklerken filan gerekmiyor?Yapan arkadaşlar var mı?

Üyeler Görebilir
@Büşra Mülayim

ben başvurdum öyle bir belge istemedi. mali olarak faturayı almak zorundayız. daha doğrusu onlar bize ulaştırmak zorunda ama "çok işleri olduğundan" bizim gidip almamız gerektiğini söylüyorlar.

Üyeler Görebilir
Bende bugün par1ayı yatırıp yarın belge başvurusu yapacağım :)

Sizin başvuruda bir sorun çıkmadı değil mi ?

Üyeler Görebilir
@Büşra Mülayim

bir ara sistem gitti, eklediğim dosyalara imzasızdır falan dedi ama daha sonra düzeldi. şu an değerlendiriliyor olarak gözüküyor sistemde.
upload_2014-11-12_16-8-22.png

Üyeler Görebilir
@merveadanur

evet arkadaşım da yeni kullanıcı oluştururken o hatayı alıyor.

Üyeler Görebilir
Böyle hatalar varsa parayı yatırmasam mı:)

Ben de şimdi denedim hata vermedi ama kayıt oluşturmadı şifreyi silip aynı sayfayı çıkarıyor önüme:/

Üyeler Görebilir
Teşekkür ederimmm... Bir şey daha soracağım..SGK iş yeri no kısmında daha önce çevre görevlisi olarak görev yapmadıysak yazmayacakmıyız? yanı ben yeni belge başvurusu yapacağım ama 1 aydır çalışıyorum ve çevre mühendisi olarak??

Üyeler Görebilir
@Büşra Mülayim
şu an çalıştığın yerde çevre görevlisi olarak devam edeceksen yazmana gerek yok. çevre görevlisi belgesini o şirkete atadığın zaman sgk bilgilerini de yazacaksın ve otomatik olarak o bilgileri alacak. yani çalışmaya başladığın tarih neyse, atıyorum 1.10.2014, o tarihten itibaren orada çalışıyor olarak gözükeceksin.

daha önceden başka bir yerde çevre mühendisi olarak çalıştıysan, o zaman doldurman gerek orayı

Üyeler Görebilir
değerli arkadaşlar harç ücretini hangi banka-hesap numarasına yatıracağız bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi?

Üyeler Görebilir
@Yildiz Sinan
herhangi bir halkbankası şubesine, çevre ve şehircilik kurumsal tahsilat hesabına(KUTA) 113 nolu gelir kalemine 350 tl yatıracaksınz. açıklama kısmına da adınızı soyadını tc kimlik numaranızı yazdırıp çevre görevlisi belge ücreti şeklinde belirteceksiniz.

Üyeler Görebilir
arkadaşlar bugün başvuru yapabilen var mı sistemde tc numaramı giriyorum kimlik bilgilerimi bulamıyor bu sefer