Eğitim Çevre görevlisi eğitimi

Üyeler Görebilir
daha önce cevre görevlisi belgesini eğitimsiz alanlar vizeleri dolduktan sonra eğitime katılmak zorundalar mı? Öyle birşeyde mi var.

Üyeler Görebilir
imza alınıyor vs. denilince endişelenmiştim ama rahatladım şimdi teşekkür ederimm

Üyeler Görebilir
Parayı atmden yatırınca verilen makbuzun üzerinde dekont numarası yazıyor mu ? Yoksa hafta içi illa bankaya mı uğramak gerekiyor arkadaşlar ??

Üyeler Görebilir
@Muhammed Murat Tığtepe

İnternet bankacılığında dekont no yazıyor. büyük ihtimalle atmden alınan makbuzda da yazıyordur diye düşünüyorum. şöyle deneyebilirsiniz: kartsız işlemle kendi hesabınıza atıyorum 5 tl yatırın, makbuz alın. üstünde yazıyorsa tüçev'e de yatırırsınız :)

Üyeler Görebilir
Arkadaşlar belge için başvuru yapıp, belgesi onaylanan var mı. yoksa herkesin belge başvurusu "değerlendirmede" mi?

Üyeler Görebilir
2 otelin toplam kapasitesi çok çok fazla bu aylarda da fazla tatıl ayı olmadığını düşünürsek sorun çıkmaz dedıklerı gıbı herkesi alcaklar galiba. tamamen duygusal :harika:

Üyeler Görebilir
şimdi belge 05.07.2016 tarihine kadar geçerli olmasına karşın 2015 kasımda eğitim mi almak zorunda kalıyoruz nasıl bir eğitim takvimi bu??

Üyeler Görebilir
@Aykut Bavyera
Aykut bey bu konu ile ilgili bakanlığın eğitimleri düzenleyen birimi görüşme yapmıştım bir önceki eğitimde. vize eğitimleri için farklı tarihler uygulayacaklarını mesela ..... tarih ile ..... tarihleri arasında belge alanlar katılacaktır diye belirteceklerini bildirdiler. vize tarihleri geçmeden eğitimler düzenleyeceklerini söylüyorlar hayırlısı artık

Üyeler Görebilir
Arkadaşlar merhaba bende 24-28 Kasım da yapılacak çevre görevlisi eğitimine katılacağım. Elektronik imza veya Mobil imza almadım. Elektronik imza almayı düşünüyorum. Kullanan arkadaşlar var mı acaba ne yapmalıyım yardımcı olabılır mısınız? İyi akşamlar