Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
İnternet bankacılığında dekont no yazıyor. büyük ihtimalle atmden alınan makbuzda da yazıyordur diye düşünüyorum. şöyle deneyebilirsiniz: kartsız işlemle kendi hesabınıza atıyorum 5 tl yatırın, makbuz alın. üstünde yazıyorsa tüçev'e de yatırırsınız
2 otelin toplam kapasitesi çok çok fazla bu aylarda da fazla tatıl ayı olmadığını düşünürsek sorun çıkmaz dedıklerı gıbı herkesi alcaklar galiba. tamamen duygusal
@Aykut Bavyera
Aykut bey bu konu ile ilgili bakanlığın eğitimleri düzenleyen birimi görüşme yapmıştım bir önceki eğitimde. vize eğitimleri için farklı tarihler uygulayacaklarını mesela ..... tarih ile ..... tarihleri arasında belge alanlar katılacaktır diye belirteceklerini bildirdiler. vize tarihleri geçmeden eğitimler düzenleyeceklerini söylüyorlar hayırlısı artık
Arkadaşlar merhaba bende 24-28 Kasım da yapılacak çevre görevlisi eğitimine katılacağım. Elektronik imza veya Mobil imza almadım. Elektronik imza almayı düşünüyorum. Kullanan arkadaşlar var mı acaba ne yapmalıyım yardımcı olabılır mısınız? İyi akşamlar
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.