Eğitim Çevre görevlisi eğitimi

Üyeler Görebilir
Nasıl kullanılıyor ya ben de alacam da gidip almayı düşünüyorum bugün

Üyeler Görebilir
internet bankacılığı kullanıyorsan, internet şubesinden ön başvuru yap (turkcell hat gerekli), sonra en yakın turkcell tim e gidip başvuru yapacaksın, sim kartını 128 k değiştirecekler. Sonra bir kaç gün içinde turkcell seni arayacak ve kullanıma açılacak mobil imzan. fiyatı aylık 5tl

Üyeler Görebilir
@Kenan Atalar
sim kart temini aşamasında sıkıntı çektiniz mi? yani temiz süresi kısa mıydı? ben vodafone dan başvuru yaptım fakat 128kb sim kart bir türlü bulunamıyor kaç gündür.
@F.Elçi
Please, Giriş Yap or Kayıt Ol to view URLs content!

Üyeler Görebilir
kontörsüz hat için sıkıntılı ama ben faturalı hat aldım bir ay sonrada kontörlüye geçtim bu şekilde yaparsan sıkıntı olmuyor
tim dekiler yardımcı oluyorlar avea daki durumu bilmiyorum

Üyeler Görebilir
@F.Elçi
aveanın da var ama mersinde şube yok yetkili tarsusta varmış ben arayıp sormuştum ağzıma geleni de söylemiştim :D:huhuu:

Üyeler Görebilir
@Gülşah Albayrak
Hadi ya mersin de nasıl yok yaa büyükşehir sözde birde bende Mersin de kaldığım için sorun olacak desene :(

Üyeler Görebilir
@Yasemin Aslantürk Çebi
Teşekkür ediyorum peki parayı yatırırken bize verilen ıban numarası falan var mı araştırdım bulamadım ne diye yatırıcaz

Üyeler Görebilir
HALK BANKASI
ALICI: HALK BANKASI ÇEVRE VE ŞEHİRCİLİK BAKANLIĞI DÖNER SERMAYE İŞLETMESİ HESABI
HESAP NO: 0452- 05000026
IBAN: TR87 0001 2009 4520 0005 0000 26

113 Gelir kodu çevre görevlisi belgesi bedeli

Please, Giriş Yap or Kayıt Ol to view URLs content!

elden parayı yatırın
[TBODY] [/TBODY]

Üyeler Görebilir
@Yasemin Aslantürk Çebi
Çok teşekkür ediyorum yasemin hanım Allah razı olsun

Üyeler Görebilir
merhaba parayı yatırıp e-imza veya mobil imzayı halledip sisteme giriş yaptıktan ne kadar sonra belge onaylanıyor acaba?? bir bilgisi olan ya da bu yollardan geçen biri aydınlatabilir mi acaba? bir iş görüşmem var da :l

Üyeler Görebilir
mobil imza ile dekont diplomanı sistem yükle başvuru yap onaylanıyır 15 gün içinde

Üyeler Görebilir
@Yasemin Aslantürk Çebi
Ben bir türlü mobil imzamı alamıyorum ya gittiğim hiçbir bayinin bundan haberi yok yada 128 kb hat bulunamıyor ben böyle cehalet görmedim nasıl yapıcağımı nereye sorucağımı şaşırdım gerçekten

Üyeler Görebilir
@klbkbr
Sisteme girip sertifika ve dekontu yükledikten sonra beklemede yazacak bi hafta sonra büyük ihtimalle onaylanır kabul edildi diye yazacak belgeniz orda pdf olarak görüntüleyebilir ve indirebilirsiniz

Üyeler Görebilir
@F.Elçi

hacı çalışmadan emisyon belgesini nasıl aldın? bir kuruma baglı olmadan egitime katılamıyorsun diye biliyorum ben

Üyeler Görebilir
arkadaşlar bu vize eğitimi ne zaman olacak benim 5 yıl bu sene sonu itibarıyla dolacak bilgisi olan varsa yazsın şimdiden teşekürler.