Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
internet bankacılığı kullanıyorsan, internet şubesinden ön başvuru yap (turkcell hat gerekli), sonra en yakın turkcell tim e gidip başvuru yapacaksın, sim kartını 128 k değiştirecekler. Sonra bir kaç gün içinde turkcell seni arayacak ve kullanıma açılacak mobil imzan. fiyatı aylık 5tl
@Kenan Atalar
sim kart temini aşamasında sıkıntı çektiniz mi? yani temiz süresi kısa mıydı? ben vodafone dan başvuru yaptım fakat 128kb sim kart bir türlü bulunamıyor kaç gündür.
@F.Elçi
kontörsüz hat için sıkıntılı ama ben faturalı hat aldım bir ay sonrada kontörlüye geçtim bu şekilde yaparsan sıkıntı olmuyor
tim dekiler yardımcı oluyorlar avea daki durumu bilmiyorum
merhaba parayı yatırıp e-imza veya mobil imzayı halledip sisteme giriş yaptıktan ne kadar sonra belge onaylanıyor acaba?? bir bilgisi olan ya da bu yollardan geçen biri aydınlatabilir mi acaba? bir iş görüşmem var da :l
@Yasemin Aslantürk Çebi
Ben bir türlü mobil imzamı alamıyorum ya gittiğim hiçbir bayinin bundan haberi yok yada 128 kb hat bulunamıyor ben böyle cehalet görmedim nasıl yapıcağımı nereye sorucağımı şaşırdım gerçekten
@klbkbr
Sisteme girip sertifika ve dekontu yükledikten sonra beklemede yazacak bi hafta sonra büyük ihtimalle onaylanır kabul edildi diye yazacak belgeniz orda pdf olarak görüntüleyebilir ve indirebilirsiniz
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.