Eğitim Çevre görevlisi eğitimi

Üyeler Görebilir
oteldeki eğitimde öğle yemeği vardır , sabah kahvaltı ve akşam yemeği düşünülebilir :) @shalic

@Tarık Can
yol harcırahı + otele gidiş geliş ulaşım masrafları bunlar da dahil olacaktır , bu arada biz sınava girmeyeceğiz.

Üyeler Görebilir
Vizede bari belge ücreti almasalar iyi olurdu ya :( elektronik sistemdeki bir belge için bu para neden anlamadım. Biraz olsun vicdan yok bakanlıkta, 400 tl eğitim 300 küsür de vize bu olacak iş değil, vize eğitimi bir gün olmalıydı oda uzaktan bu eğitim bize hiç bir şey vermeyecek sadece masraf.

Üyeler Görebilir
@Gülin Ç.
yönetmelikte çevre mevzuatı sınavına girmek zorunludur diyor ya da ben yanlış yönetmeliğe mi bakıyorum ???

Üyeler Görebilir
şimdi öğrendim;
yönetmelik ilk çıktığında 21.11.2013 madde 6-a) En az 4 (dört) yıllık üniversitelerin çevre mühendisliği bölümünden mezun olmak veya çevre mühendisliği veya çevre bilimleri veya çevre teknolojileri konularında yüksek lisans veya üzeri eğitim almış olmak ve çevre mevzuatı konusunda Bakanlıkça yapılacak/yaptırılacak eğitime katılmak ve çevre mevzuatı konusunda yapılacak sınavda başarılı olmak. şeklindeymiş

sonrasında; 06.05.2014
a) (Değişik:RG-6/5/2014-28992) En az 4 (dört) yıllık üniversitelerin çevre mühendisliği bölümünden mezun olmak veya çevre mühendisliği konularında yüksek lisans veya üzeri eğitim almış olmak ve çevre mevzuatı konusunda Bakanlıkça yapılacak/yaptırılacak eğitime katılmak. şeklinde değiştirilmiş.

Üyeler Görebilir
6 Mayıs 2014 SALIResmî GazeteSayı : 28992
YÖNETMELİK
Çevre ve Şehircilik Bakanlığından:
ÇEVRE GÖREVLİSİ, ÇEVRE YÖNETİM BİRİMİ VE ÇEVRE
DANIŞMANLIK FİRMALARI HAKKINDA YÖNETMELİKTE
DEĞİŞİKLİK YAPILMASINA DAİR YÖNETMELİK
MADDE 1 – 21/11/2013 tarihli ve 28828 sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan Çevre Görevlisi, Çevre Yönetim Birimi ve Çevre Danışmanlık Firmaları Hakkında Yönetmeliğin 5 inci maddesinin dördüncü fıkrası aşağıdaki şekilde değiştirilmiş ve sekizinci fıkrası yürürlükten kaldırılmıştır.
“(4) Organize sanayi bölgesi, ihtisas organize sanayi bölgesi, endüstri bölgesi ve serbest bölge yönetimleri; bir çevre görevlisini sürekli istihdam etmek veya çevre yönetim birimi kurmak veya çevre danışmanlık firmalarından çevre yönetimi hizmeti almak zorundadır.”
MADDE 2 – Aynı Yönetmeliğin 6 ncı maddesinin birinci fıkrasının (a) bendi aşağıdaki şekilde değiştirilmiştir.
“a) En az 4 (dört) yıllık üniversitelerin çevre mühendisliği bölümünden mezun olmak veya çevre mühendisliği konularında yüksek lisans veya üzeri eğitim almış olmak ve çevre mevzuatı konusunda Bakanlıkça yapılacak/yaptırılacak eğitime katılmak.”
[TBODY] [/TBODY]

Üyeler Görebilir
devam zorunluluğu olmassa ben gitmem boşuna zaman kaybı olacak. Ama kesinlikle devam zorunluluğu vardır.

Üyeler Görebilir
Mrb.
Çevre Görevlisi Eğitimine katılman sonucu aldığın belgenin 1 yıl geçerliliği var, eğer ki eğitimin üzerinden 1 yıl geçmesine rağmen Bakanlığa başvuru yapmamış isen eğitimin iptal oluyo ve tekrar kayıt yaptırıp eğitime katılman gerekiyor... (Ki bu bilgiyi eğitimde söylemişlerdi...) Kolay gelsin...

@justbjk

Eğitimde gün içerisinde imzalar alınıyor... Devam zorunlu...

Üyeler Görebilir
Selam Arkadaşlar, bir sonraki eğitim ne zaman olur bir öngörünüz var mı?