Eğitim Çevre görevlisi eğitimi

Üyeler Görebilir
Arkadaşlar çevre görevlisi belgemi almak için 350 tl yi Halk Bankası Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Kurusal Hesabı 113 No'lu kaleme mi yatırıyorum ? emin olmak amacıyla sordum daha once yatıranlar yardımcı olabilirse çok sevınırım :)

Üyeler Görebilir
Arkadaslar belgelerimi yukledim fakat basvuru durumu kisminda beklemede yaziyor, degerlendiriliyor yazmasi gerekmez miydi ? Birde egitim bilgileri kisminda belgelerim yuklu asagida gozukuyor fakat ust kisimda bilgilerim yazmiyor sizinde boyle mi ?

Üyeler Görebilir
@ruther

Büyük ihtimalle olmaz ama bakanlığı arayıp bilgi vermenizde fayda var. Aşağıdaki numaralardan ulaşabilirsin. (0312 Alan Koduyla)

Adnan MACİT
Şube Müdürü V. (Çevre Mühendisi)
Belgelendirme Şube Müdürlüğü
410 18 65

Havva ÖZKIR
Şehir Plancısı
410 18 57

Yücel NAR
Kimyager
410 18 56

Elif Pınar POLAT
Mühendis
410 14 61

Teknur ATABEY
Çevre Mühendisi
410 19 35

Üyeler Görebilir
@Ekin Tunçel
Bende almadım, ama Canim para muhabbeti yapmamalısın çünkü burda üzerine atlayıp paragözsün demeye getirenler olabilir hatta para başlığıyla yazı yaz diyebilirler, benden demesi :)

Üyeler Görebilir
Valla ne dusunurlerse dusunsunler tatlim parayi copten toplamiyoruz onemli sonucta alla alla ya sonucta cevre gorevlisi egitimiyle alakali konusulsn yerse burada yatirilan ucrette o konuyla alakali konunun icerisinde ucretide var yani dgl mi ama ....

Üyeler Görebilir
yavrum geri vermeleri lazım bizden 850 lira , bu hafta eğitimi alanlardan 700 lira aldılar

@Ekin Tunçel
BENDE AYNISINI DEFALARCA DEDİM KUZUM, sanki az para aldılar gibi + 350 lira ve 300 e imza aldık..tabiki 5 kuruşun dahi hesabını yapmamız lazım.. İNŞALLAH VERİRLER

Yönetici tarafından son düzenlenen:
Üyeler Görebilir
Merhabalar,
Geçen hafta yapılan eğitimden sonra
İzinlisans.cevre.gov.tr den kayıt mi olmamız gerekir ?

Üyeler Görebilir
arkadaşlar ben danışmanlık firmasında ağustostan beri çalışıyorum çevre görevlisi belgemi yeni aldım meslek kısmında firmadaki göreviniz kısmına çevre görevlisi mi çevre mühendisi mi yazmam gerekiyor ağustostan beri çalışıyor göründüğüm için ne yazacağıma karar veremedim

Üyeler Görebilir
Arkadaşlar belgeyi aldıktan sonra il müdürlüğünden fatura alan oldu mu?