Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
@Evrem Yeşil
henüz bende bir açıklamaya rastlamadım ancak bakanlığın sayfasından veya genelde eğitimleri TUÇEV yaptığı için onun sayfasında takip edebiliriz diye düşünüyorum
@Tolgay Doğan
tahmin yürüterek acaba ceza puanı alanlar mı kırmızı? mavi sayısını az gördüm onlarda 100 puanı tamamlayan mı acaba diye aklıma geldi ama net bir açıklama yok gibi, buda sadece benim tahminim.
@Şenay Kırhan Sesler
tabiki de ifade etmeyebilir sadece tahmin olarak yürüttüm. ama yinede o renklerin ayrımı neye göre yapılmış açıklaması olsa herkesin kafası netleşir.
Merhaba
Bence kırmızılar Çevre Görevlisi belgesini kullananlar olabilir mi ? Çünkü baktım kullanmayan Arkadaşlarım siyah kullananlar kırmızı. Ama mavileri bilemedim. Acaba onlarda 5 yıllık süresi dolanlar olabilir.
01-04 Mart 2015 Çevre Görevlisi Vize Eğitimi başvuruları başlamıştır.
* Bu eğitime katılmak için; 20 Mart 2010 - 31 Aralık 2010 tarihleri arasında Çevre Görevlisi Belgesi alan ve 31 Aralık 2015 tarihine kadar belge geçerlilik süresi dolan Çevre Görevlileri başvuru yapabileceklerdir.
@Uğurhan Korkmaz
Bakanlıktan daha öncesinde vize eğitimlerini; vize tarihlerine göre kademe kademe alacaklarını duymuştum. Böyle daha iyi olmuş en azından vize tarihi gelenler mağdur olmazlar. ancak ücreti çok değil mi?
Arkadaşlar belgesini 31.12.2010 dan sonra sonra alan kişiler için kasım veya aralıkta eğitim yapılacakmış. Bu bilgiyi Belgelendirme Şube Müdürü Sn. Adanan Macit Beyden telefondan görüşerek öğrendim. Bilgilerinize sunulu. İyi çalışmalar.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.