Eğitim Çevre görevlisi eğitimi

Üyeler Görebilir
@deniz giray

Deniz Bey ilk defa çevre görevlisi belgesi alacaklar için olan eğitimin ne zaman yapılacağı hakkında bir bilgi almamız mümkün müdür bu kişileri arayarak ? Yada konuşulduysa bir bilginiz var mı?

Üyeler Görebilir
Naz Hanım ilk defa alacak olan arkadaşlar için herhangi bir konuşma olmadı maalesef ama bununla ilgili Adanan Beyi arayıp bilgi alabilirsiniz. 0312 410 18 65 nolu telefondan ulaşabilirsiniz. İyi çalışmalar.

Üyeler Görebilir
Teşekkür ederim Deniz Bey kendisine ulaştığımda öğrendiklerimi buradan paylaşırım.

Üyeler Görebilir
Şuan için kesin bir bilgi olmadığını ancak yılın ikinci yarısında bu eğitimi yapmayı planladıklarını belirtti kendisi.

Üyeler Görebilir
Muhtemelen otellerin sezon sonrası olacaktır. Ona dikkat ediyorlarmış fiyat yüksek olmaması için.

Üyeler Görebilir
O eğitimi bekleyen çok fazla insan varken yılın sonuna atmaları çok kötü olur. Çünkü bu sebeple işsiz kalanlar var. Bu yüzden ben hala nisan başı gibi bir eğitim duyurusu görmeyi ümit ediyorum. Yardımlarınız için teşekkür ederim Deniz Bey iyi çalışmalar.

Üyeler Görebilir
İnşallah öyle olur bende arkadaşlarımızın mağdur olmadan işleri görülsün derim. Rica ederim Naz Hanım iyi günler

Üyeler Görebilir
belli degil daha servin hanım :koptum:

belli ise kesin bir tarih söylede bende haklısınız diyeyim

Üyeler Görebilir
@arnot54

Yahu arkadaş bu haftalar eğitim olacak dedim, oldu... Hazirandan sonra yapacaklar dedim bekle ve gör.. Kahin değilim tarih söyleyemem ama tahmin edebilirim :islik:

Üyeler Görebilir
sen kesin konuşuyorsun tarih ver yazayım oldugunda haklısın diyeyim servin

Üyeler Görebilir
@arnot54
Ben haklı çıkmak için yorum yapmıyorum. Nisanda da olabilir, ona da bişey demiyorum, ama şubat ve martta yapılacağını düşünmüyorum.. Fikrimizi söyledik diye suçlumu olduk ya

Üyeler Görebilir
@Uğurhan Korkmaz

Eğitim bedelinden sonra bir de belge yenileme ücreti de olacak değil mi?

Üyeler Görebilir
Tüçev ile görüştük eğitime katılacak arkadaşlarla ilgili liste var ellerinde eğitime katılım yapılıp yapılmayacağını oradan katıp edebilirsiniz. Vize bitiş tarihi 11.01.2016 eğitime katılamıyoruz. kasımda tekrar eğitim olacağını belirtiler.

Üyeler Görebilir
Şenay Hanım belge yenileme ücreti olacaktır. 2015 yılı için bakanlığın birim fiyatı aşağıdadır. İyi çalışmalar.

ÇEVRE YETERLİK HİZMETLERİ
90 113Çevre Görevlisi Belgesi326,2758,73 385,00
91 113Çevre Görevlisi Belgesi Vize Başvuru Bedeli326,2758,73 385,00
[TBODY] [/TBODY]

Üyeler Görebilir
@deniz giray

Deniz Bey, bir ihtimal belge bedeli de bu bedelin içindedir de tekrardan para istemezler dedim :):):)