Eğitim Çevre görevlisi eğitimi

Üyeler Görebilir
Arkadaşlar ,

Az önce eğitim ile ilgili Tüçev ile görüştüm bakanlık bize dün akşam bilgi verdi Bakanlık bu sene bir daha eğitim açmayacakmış , mümkünse bugün başvurun diyor.Kafam karıştı

Üyeler Görebilir
Gülin Hanım TÜÇEV'in dediğinin önemi yok Bakalıktan Belgendirme Şb. Müdürü Adnan Beyle ilk telefonla görüştüğümde bana ekim veya kasım gibi eğitim olacak dedi. Dün Elif Hanımla konuştuğumda aynı şeyi söyledi. Çünkü 11.01.2014 tarihinde 700 kişi çevre görevlisi belgesi almış bakanlıkta o zaman yığılma olmasın ve şimdi de sayı az diye tarihi değiştirmiş. İyi çalışmalar.

Üyeler Görebilir
@deniz giray
Deniz Bey teşekkür ederim bilglendirmenize.

Benim belgem 11.01.2016 da doluyor sonradan sıkıntı yaşamak istemem , gerçi bukdr geç haber vermek de olmaz ki Bakanlık dün akşam mail atmış yani

Bakanlık ile görüştüm yıl sonu bir eğitim daha düzenlenecekmiş , iyi çalışmalar

Üyeler Görebilir
konuya biraz alakasız olacak ama izinlisans.gov.tr'de duyuru var !!!!

SGK HİZMET DÖKÜMÜ25.02.15
[TBODY] [/TBODY]
*Danışmanlık firmaları için; SGK dökümlerini yükleyebileceğiniz alan açılmıştır.
*Firma İşlemleri -Rapor İşlemleri adımlarından giderek yükleyebilirsiniz.
*Tüm çalışanlarınızın yıllık dökümlerini birleştirerek tek bir pdf formatında yükleyiniz..

Rapor işlemlerinide açıktığınız '' SGK Hizmet Dökümü (Sadece Danismanlik Firmalari Yükleyecektir.Tüm Çalisanlarin Yillik Dökümlerini Birlestirerek Tek Bir Pdf Dosyasi Olarak Yükleyiniz.)'' olarak bilgi yer almaktadır.

Üyeler Görebilir
Arkadaşlar 01-04 mart 2015 te yapılacak olan çevre görevlisi vize eğitimine katılıyorum. Çalıştığım firma sağ olsun eğitim ve yol masrafını karşıladı. Şimdiden Antalya'ya gelecek olan arkadaşlarla görüşmek üzere iyi çalışmalar.

Not: Eğitimde verilen notları sizlerle paylaşacağım.

Üyeler Görebilir
Aşağıdaki gibi bir mail geldi bana. Tüçev'in de duyuru sayfasında Otele ulaşım servis saatlerimiz 15:00 ve 19:00 'dir yazıyor ve aynı kişilerin bilgileri veriliyor. Bildiğim kadarıyla havaalanı-otel 20 km. Otelin havaalanından ücretsiz servisi yok. Bu nedenle Keyiftur ile anlaşma yapılmış. Gidiş dönüş 40 TL tabi ne ile götürecekler, havaalanında bekletme olacak mı sorup öğreneceğiz. Oraya gidince balık istifi gibi tıkmasınlar bir minibüse :) Parayıda hesabımıza yatırın rezervasyonunuzu yaptırın diyorlar.

Transfer : Havaalanı otel arası otel ulaşımı için Pazar günü saat 09:00 – 24:00 saatleri arasında iç hatlar çıkışında görevli arkadaşlarımız ellerinde Çevre ve şehircilik bakanlığı logosu olan el levhası tutacaklardır. Havaalanı otel arası transfer bedeli gidiş dönüş 40 TL dir

aşağıda ki hesabımıza EFT/HAVALE yapmanız durumunda ve mail adresimize mail atmanız durumunda rezervasyonunuz gerçekleşecektir.

e-posta:
[email protected]

hesap bilgilerimiz:
Park Rönesans Turizm Seyehat Havacılık Kar. İnşaat San. Tic. Ltd. Şti.
ziraat bankası konutkent şubesi
iban: TR460001001775538499575001

ihtiyaç durumunda çekinmeden lütfen aşağıda ki telefonlardan bilgi alabilirsiniz:

seyfettin ayhan: 0532 745 19 28
ömer dilsiz: 0530 232 32 41
yunus emre düzenli: 0507 255 11 46
ahmet şener: 0543 402 16 57

Üyeler Görebilir
@Levent Şahin

aslinda cok yakin mesafe havaalani otel arasi 15 dakika bile sürmez ama oraya vasita olmadigi icin boyle yapiyorlar. otogardan uzak ama otel... hos uzak dedigim ordan da 30-40 dakika

Üyeler Görebilir
Arkadaşlar ben de eğitime gidiyorum sağolsun çalıştığım firma karşıladı masrafları. Eğitime gelecek arkadaşlarla görüşmek üzere. Umarım yararlı olur.

Üyeler Görebilir
ben de katılıyorum. 01 Mart 12:59 otelin kapisindayim hehe. ay sonu oldugu icin sirketten aldim parayi ama bakalim maastan keserler muhtemelen...

Üyeler Görebilir
Arkadaşlar Merhaba
Kasım ayındaki Çevre Görevlisi eğitiminde dağıtmış olduğu flash disk deki slaytlar elinizde mevcut mudur?

Üyeler Görebilir
eğitim için flash diski ne zaman veriyorlar.Bilgisayar götürdünüz mü? lazım oluyor mu

Üyeler Görebilir
Bir fotoğraf paylaşılmış, ekte vardır. Eğitim diyemiyorum bu görüntüye, umarım Antalya'da hava güzeldir ve gidenler güzel bir tatil geçirmiş olurlar.

Ekli dosyalar

• B_FeHZ9WwAAMrrG.jpg
    B_FeHZ9WwAAMrrG.jpg
    30.7 KB · Görüntüleme: 81