Eğitim Çevre görevlisi eğitimi

Üyeler Görebilir
@Akın Taşan Tespitiniz çok yerinde. Düşünün Erdoğan bayraktarın olaylara bakış açısı beni çöple uğraştırmayındı. Biz Çevre Mühendisi olarak birlik olarak hepimiz birlikte ne yapabiliriz bence artık bunu düşünmeliyiz. Birbirimize muhalif olmak bize zarar veriyor. Ortak alanlarda çalıştığımız mühendislik dalları unutmayın ki kalıplaşmış dallardır. İşimiz zor.

Üyeler Görebilir
@umitboz Bize görevli yapmasaydık hepiniz işsiz olurdunuz denildi. Bir bakıma Aslında özel sektör için bu görevli kavramı zorunlu hale getirildi ve bir çok çevre mühendisi iş buldu. Fakat şu var bunlar sadece işin kılıfı herkes siyaset yapıyor bütün odalar.. @Akın Taşan Akın bey Çevre Mühendisleri birlik beraber zaten ben buna inanıyorum eğitim de de gördüm herkes hep bir ağızdan konuşuyordu..

Üyeler Görebilir
@zeynepmervehan Ben baran beyin milletvekili olacağını ve hangi partiden olacağını tam 1 senedir biliyorum. Peki bana söyleyin lütfen makine mühendisleri odası genel başkanın siyasi görüşünü veya inşaat veya vs. en fazla şu dersin ama sayın bozoğlu alenen ve apaçık görüş belirterek ÇMO bayrağı altında siyaset yaptı. Bide birlikten bahsediyoruz. Bunları göremeyince büyümüş olmuyoruz malesef

Üyeler Görebilir
@umitboz ben oda mevzusunda değil çevre mühendisleri mevzusunda bir değerlendirme yaptım. O konu elbette haklısınız ama bizler çoğunluk olarak bu durumu değiştirebiliriz. Sonuçta demokrasi ile seçildi. Demokrasi ile gidilebilir.

Üyeler Görebilir
@zeynepmervehan şimdi merve hanım bu ülkede hala demokrasiye inanıyorsunuz. Sizi takdir ediyorum neler görüyoruz neler duyoyoruz neler biliyoruz. Saygı sevgi ve hürmetlerimle

Üyeler Görebilir
@Emine Erdem
900 lira denince çok basit kaldı.. 26 gün x 8 gün / saat = 208 saat bir belge için çalışıyoruz ve maaşını hiç harcamasak alabiliyoruz belgeyi :kötü:

Üyeler Görebilir
@Ferhat Bağaç
bakanlık acımasız bu konuda.. eğitim tarihlerinin ilanı ile eğitim arasındada çok az zaman vardı.. belkide bazı arkadaşlar parası olmadığı için başvuruda yapamamıştır diye düşünüyorum.

Üyeler Görebilir
arkadaşlar bu eğitim kalitesiz ve ücretler çok yüksek şeklinde dilekçe hazırlanarak gerekli yerlere gönderilebilir..zor değil...başlayabiliriz :)

Üyeler Görebilir
başlayalım başlamasına da benim bakanlıktan hiç umudum yok. Olmayacak duaya amin diyecez. Bence çevre müh. için bu eğitim kalkmalı, dört yılda vermediniz 3 günde mi vereceksiniz..

Üyeler Görebilir
kaybedecek bişi yok :) :)
en etkili nereye iletebiliriz sorunumuzu onu bilmiyorum....Yöneticilerimiz bi kulak verebilir misiniz acep :)

Üyeler Görebilir
olur destek veririz en azından bundan sonra eğitime gidecek arkadaşlarımıza belki faydamız olur. Herkesin gelir durumu bunu kaldırmayabiliyor.

Üyeler Görebilir
@Melih Coşar
mrblar...Bimere mi...ya da nereye imza atabiliriz bu konuda...daha önce bu tarz bi deneyimim olmadığı için deneyimlerinize ihtiyacımız var...
Çevre görevlisi eğitimi (1200 Tl) ücreti çok fazla ve eğitim kalitesiz...şeklinde bir sorunumuz var...