Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
EğitimÇevre görevlisi uzaktan eğitim tüm cevapları
eğitim süreleri mi uzadı bir bilginiz var mı acaba? Benim 30 ekim sondu ama şimdi sorgulayınca 5 kasım görünüyor bir de eğitim bittiği halde eğitim sertifikasını indir butonu yok bazı kişilerin sisteminde. Hata bildiriminden ne kadar sonra dönüş yaparlar ?
Eğitim sertifikası sorunu yüzünden mail attım cevap yok, kontrol ettim halen daha düzeltmemişler. Bu sorunu tek yaşayan benim sanırım bir tek benden ses çıktığına göre..
benim e sertifikada hata var. ismimdeki "i" doğru ama soyadımdaki harf "i" olması gerekirken "ı" olarak kaldı. profil ismimi düzenleyerek büyük küçük harflere uyumlu yaptım ama hala yanlış yazıyor.
ne yapmam lazım bilen varmı acaba?
Grubumun eğitimi 25-28 ekim arasındaydı, tabii ki mail ile bildirim yapılacaktır denmesine rağmen bildirim yapılmadı ve zamanı geçti ancak allahtan o zaman aralığında bir sorun olduğu için 3 kasıma almışlar. 3 Kasıma kadar mı acaba 3 kasımda mı başlayacak onu bende bilmiyorum. Eğer şuan başladıysa hiçbir video gözükmüyor hala sistemde bende. Güven 0, paranoyak oldum (:
arkadaşlar sorum olacaktı. 250 lirayı yatırıp ve e imza yı aldıktan sonramı çev. şehircilik bakanlığının sitesine kayıt olup kimlik bilgilerimizi falan dolduruyoruz?
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.