Eğitim Çevre görevlisi uzaktan eğitim tüm cevapları

Üyeler Görebilir
Mobil imza alsak ne olur ki yine geçerli olur değil mi?? Bana o daha mantıklı gibi geldi sanki ama??

Üyeler Görebilir
eğitim süreleri mi uzadı bir bilginiz var mı acaba? Benim 30 ekim sondu ama şimdi sorgulayınca 5 kasım görünüyor bir de eğitim bittiği halde eğitim sertifikasını indir butonu yok bazı kişilerin sisteminde. Hata bildiriminden ne kadar sonra dönüş yaparlar ?

Üyeler Görebilir
Sistemde yaşanan sorunlar nedeniyle eğitim süresini uzatmış olabilirler. Sorunları bu süre zarfında ortadan kaldıracaklarına inanıyorum.

Üyeler Görebilir
Ben 13. Gruptaydim videolari izlerken dün izlemek için açtım yine ama 2 kasima ertelenmiş izleyemiyorum benim gibi sorun yaşayan var mi arkadaşlar

Üyeler Görebilir
Eğitim sertifikası sorunu yüzünden mail attım cevap yok, kontrol ettim halen daha düzeltmemişler. Bu sorunu tek yaşayan benim sanırım bir tek benden ses çıktığına göre..

Üyeler Görebilir
Videolarda ki ileri geri, alma durdur başlat çubuğu artık çıkmıyor mu??

Üyeler Görebilir
benim e sertifikada hata var. ismimdeki "i" doğru ama soyadımdaki harf "i" olması gerekirken "ı" olarak kaldı. profil ismimi düzenleyerek büyük küçük harflere uyumlu yaptım ama hala yanlış yazıyor.
ne yapmam lazım bilen varmı acaba?

Üyeler Görebilir
@caglalji06.
isminizdeki gibi büyük küçük harfe dikkat etmediniz sanırım. Silip tekrar büyük harflerle yazıp kaydedin. daha sonra tekrar indirin.

Üyeler Görebilir
@ardaunlu
Videonun açıklama kısmında

@HillDenz
Çalışıyor olması lazım. Tarayıcınızda sorun olabilir mi?

Üyeler Görebilir
Grubumun eğitimi 25-28 ekim arasındaydı, tabii ki mail ile bildirim yapılacaktır denmesine rağmen bildirim yapılmadı ve zamanı geçti ancak allahtan o zaman aralığında bir sorun olduğu için 3 kasıma almışlar. 3 Kasıma kadar mı acaba 3 kasımda mı başlayacak onu bende bilmiyorum. Eğer şuan başladıysa hiçbir video gözükmüyor hala sistemde bende. Güven 0, paranoyak oldum (:

Üyeler Görebilir
sertifikayı indirdim. çevre görevlisi belgesi için e-imza vs. işlemlerini istediğimiz zaman yapabiliyor muyuz? herhangi bir tarih kısıtlaması var mı?

Üyeler Görebilir
@alper3535
1 yıl içerisinde istediğiniz zaman yapabilirsiniz.

Üyeler Görebilir
arkadaşlar sorum olacaktı. 250 lirayı yatırıp ve e imza yı aldıktan sonramı çev. şehircilik bakanlığının sitesine kayıt olup kimlik bilgilerimizi falan dolduruyoruz? :confused::confused: