Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
EğitimÇevre görevlisi uzaktan eğitim tüm cevapları
merhaba arkadaşlar belge başvurusu yaptıktan sonra ne kadar zamanda değerlendirilir , şuana kadar belgesi onaylanan alan var mı varsa ne kadar sürede aldı ?
Videoların tam olarak izlemeden diğerine geçemiyorsun .Benim sorunum ben 1.video yu izledim alt da kırmızı ile İZLENDİ yazısı var ama sınav sorusu göremedim.Sistem ,sınav sorularını cevaplamadı diye diğer videoya geçemiyorum..1.video sonunda sınav sorusu gelmiyor...sebebini bilen var mı acaba?
@Turan Elieyioğlu
Telefondan izliyorsanız bu problem oluyor, şayet bilgisayardan izliyorsanız başka tarayıcıdan deneyin, yine olmazsa hata/istek bildirimi yapın düzeltiyorlar.
@Fatih Emir aynı sorunu bende yaşadım eğitimim bitti ama sertifikam inmedi birde bitmemiş gibi görünüyordu, bu yazılım işini taşeron bir firmaya yüklemişler bakanlığı aradım ama hata bildirim bölümüne yönlendirdi, cuma günü sorunumu yazdım, pazartesi günü bir mail geldi ve sorunu çözdüler.
Arkadaşlar benim de bir sorum olacak. Ben tüm videoları bitirdim. Bir pdf dosyası linki çıktı ancak uyarılardan anladığım ihtiyacımız olan nihai belge bu değil. Sanırım belgeye bir 250 sıkışmış onu da elden Halkbank Kurumsal Tahsilat'a yatıracağız. Sonraki işlemler 2. videoda demişler ancak ben ikinci videoda bunu göremedim. Bilgisi olan var mı?
Sitede paylaştım ama çevre şehircilikten uyarı mesajı aldım. [email protected] mail adresime videoları istediğinize dair mail atın linki göndereyim. @Gürkan Güslü@Olcay Çetin
Arkadaşlar merhaba eğitim videolarını atlatıp direk testi doğru çözdükten sonra diğer video açılıyor. bu şekilde tamamlarsak herhangi bir problem yaratıyor mu? Şimdiden çok teşekkürler
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.