Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bakanlığı arayıp sordum sadece takip etmemiz gerektiği söylendi. Ben ve birkaç arkadaşım bimere dilekçe yazdık. Siz de yazarsanız belki daha etkili olabilir.
Çevre Görevlisi ifadesini görünce artık iğrenme geliyor. Eğitimi dert, sürekli hatalar alıyoruz. Eğitim açılmıyor, ayrı bir dert. Çevre Görevlisi olarak kendimizi atayacağız yine sorunlar. Bir ara mobil imza vardı. Hala var mı bilmiyorum, yine hep hata hep hata. Kendi kendimize nasıl bir eziyettir bu!
bir sene sonraki vizeleme için bir sene öncesinden eğitim açtılar ilk defa. açılmak zorunda çünkü bu eğitimi ilk alanlardan biriyim yoksa herkes işsiz kalır. zaten başlı başına saçma bir olay
Arkadaşlar merhaba benim çevre görevlisi belgemin bitiş süresi 21/06/2018 vize eğitimi almam gerekiyor. Bu tarihten önce açılmazsa mağduriyet yaşar mıyım acaba?
Başvuru ekranını açamıyorum ben aynı sorunu yaşayan var mı acaba? Entegre cevre bilgi sistemine yönlendiriyor, ama orda da yeni başvuru yapabileceğim bir alan bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
hem explorer hemde cromedan girdim başvurabileceğim eğitim çıkmıyor. çevre görevlisi belgem 28.06.2018 tarihinde bitiyor. eğitim bende neden çıkmıyor olabilir.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.