çevre görevlisi vize eğitimi 2018

Üyeler Görebilir
Malesef durum tamamen bu herşeyi ayrı bi çelişki ve hiç bir şekilde bişey yapamıyoruz. Umarım açılır, kimse mağdur olmaz.

Üyeler Görebilir
bir sene sonraki vizeleme için bir sene öncesinden eğitim açtılar ilk defa. açılmak zorunda çünkü bu eğitimi ilk alanlardan biriyim yoksa herkes işsiz kalır. zaten başlı başına saçma bir olay

Üyeler Görebilir
Arkadaşlar merhaba benim çevre görevlisi belgemin bitiş süresi 21/06/2018 vize eğitimi almam gerekiyor. Bu tarihten önce açılmazsa mağduriyet yaşar mıyım acaba?

Üyeler Görebilir
@Tunç Bozkurt
Kayıt olmanız yetmiyor. Eğitim için başvuru yaptınız mı? Başvuru yapıp çıkmadıysa bakanlığa sorunu mail atın

@ramis bülbül
İnternet tarayıcınızı değiştirip deneyin

Üyeler Görebilir
Başvuru ekranını açamıyorum ben aynı sorunu yaşayan var mı acaba? Entegre cevre bilgi sistemine yönlendiriyor, ama orda da yeni başvuru yapabileceğim bir alan bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.

Üyeler Görebilir
hem explorer hemde cromedan girdim başvurabileceğim eğitim çıkmıyor. çevre görevlisi belgem 28.06.2018 tarihinde bitiyor. eğitim bende neden çıkmıyor olabilir.

Üyeler Görebilir
benimki bu senenin sonunda bitiyor, ama bende aynı sorunla karşılaşıyorum. Yeni açıldığından böyle bir sorun var sanırım.