Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
5.06.2012 tarihinde T.C. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Çevresel Etki Değerlendirmesi, İzin ve Denetim Genel Müdürlüğü resmi sitesinde yayımlanmış olan “
arkadaşlar ben aylık faaliyet raporlarını mayısa kadar hazırlayıp imzalatmıştım. şimdi baştan mı hazırlamam gerekiyo yoksa haziran ayından sonra mı bu uygulamaya başlayacaz
@Yıldız Doğan
aylık değerlendirmeler kalacak mayısa kadar herhangi bir değişiklik yapmana gerek yok. haziran dahil bundan sonra yeni formata göre yapacaksın. Yani 10 hazirandan sonra.
An itibariyle "Duyuruları bir kontrol edeyim" dediğimde karşılaştıklarımdır
Çok iyi olmuş, çok da güzel olmuş.. Ama bu gidişle aylık değerlendirmeler 5 sayfa sürecek
ben üzerinde bazı değişikler yaptım. mesela maden işletmeleri başlığını komple kaldırdım, sonuçta işletmenin maden ile alakası yok. sorun olmaz diye düşünüyorum ama siz ne dersiniz, fikirlerinizi almak istiyorum?
Bende şimdi firmalara göre uyarlıyorum aylık değerlendirmeleri de, kaldırıp kaldırmamak arasında kaldım. Mesela deniz duyu kalitesi bölümü ve kıyı tesisleri bölümü de aynı şekilde..
Kaldırmakta fayda var mı yoksa " tesis bu kapsamda değildir" gibilerinden bir ibare mi yazmak daha uygun olacaktır.. Bilemedim..
@İpekszksn
bende kaldırma konusunda emin olamadım. yoğun olarak otellere danışmanlık hizmeti yapıyoruz biz ama onda bile deniz ile ilgili yapılan bişey yok, ne yazacağımı düşünüyorum şimdi. dediğiniz gibi tesis bu kapsamda değildir yazmak kendimiz açısından daha iyi olabilir mi bilmiyorum..
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.