Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar bir çevre mühendisi arkadaşımız var (aynı zamanda c sınıfı isg uzmanı) iş arıyor yardımcı olabilecekler benimle irtibata geçebilirler mi acaba?
Ben eğlence olsun diye sıkıldıkça baktıklarını ve tanıdıklarını aldıklarını düşünüyorum, kariyer.net vs ise prosedür gibime geliyor ama umarım yanılıyorumdur )
İşi olan Arkadaşlarım valla işsizlik ve sıkılmaktan sıkıldım napalım ne edelim bi yol gösterin banka ilanlarına başvuruyorum artık.. Bide bayan olduğumuz için saçma sapan sorular offfffff okulu bitirmek ne zormuş öğrenci kalsaydık en azından bi amacımız vardı
Şubat ayı mezunuyum. Çevre görevlisi belgesine sahibim. Çevre danışmanlık şirketinde çalıştım. Stajlarımıda da aktif bir şekilde tamamladım. Kendimi daha fazla geliştirebilmek için iş arıyorum.
Arkadaşlar Adana BOTAŞ ta mevcut bulunan şantiyemizde çalışabilecek, yeteri kadar ingilizce bilen, çevre mühendisi, isg uzmanılığı varsa iyi olabilir. çalışmak isteyen arkadaşlar [email protected] adresine cv lerini gönderebilirler. (Firma Teamwork Enerji A.Ş. faaliyetlerimizi
Ankarada Çevre danışmanlık firmasında görev yapacak, aktif araç kullanabilen, çevre danışmanlık alanında min. 1 yıl deneyimli, BAY çevre mühendisi personel aranmaktadır. İlgilenen arkadaşlar cv lerini [email protected] adresine gönderebilirler.
Arkadaşlar çorlu,çerkezköy,silivri bölgelerinde iş arıyorum çevre mühendisliğinden yeni mezun oldum yardımcı olursanız çok mutlu olucam şimdiden çok teşekkürler.. Hayırlı günler,işler dilerim
İzmir'de Çevre Danışmanlık firmasında görev alacak, çevre görevlisi olarak en az 1 yıl tecrübeli, aktif araç kullanabilen, çevre mühendisi aranmaktadır. İlgilenen arkadaşlar cv lerini [email protected] adresine gönderebilirler.
arkadaşlar merhaba,
referans grup çevre danışmanlıkta çalıştırılmak üzere çevre mühendisi/görevlisi aranmaktadır. ilgilenenler bana ulaşabilir. firmamız nevşehirdedir.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.