İş arayan çevre mühendisleri (arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üyeler Görebilir
@Eyilmaz

Ben eğlence olsun diye sıkıldıkça baktıklarını ve tanıdıklarını aldıklarını düşünüyorum, kariyer.net vs ise prosedür gibime geliyor ama umarım yanılıyorumdur :))

Üyeler Görebilir
İşi olan Arkadaşlarım valla işsizlik ve sıkılmaktan sıkıldım napalım ne edelim bi yol gösterin banka ilanlarına başvuruyorum artık.. Bide bayan olduğumuz için saçma sapan sorular offfffff okulu bitirmek ne zormuş öğrenci kalsaydık en azından bi amacımız vardı

Üyeler Görebilir
Şubat ayı mezunuyum. Çevre görevlisi belgesine sahibim. Çevre danışmanlık şirketinde çalıştım. Stajlarımıda da aktif bir şekilde tamamladım. Kendimi daha fazla geliştirebilmek için iş arıyorum.

Üyeler Görebilir
Arkadaşlar Adana BOTAŞ ta mevcut bulunan şantiyemizde çalışabilecek, yeteri kadar ingilizce bilen, çevre mühendisi, isg uzmanılığı varsa iyi olabilir. çalışmak isteyen arkadaşlar [email protected] adresine cv lerini gönderebilirler. (Firma Teamwork Enerji A.Ş. faaliyetlerimizi
Please, Giriş Yap or Kayıt Ol to view URLs content!
adresinden inceleyebilirsiniz).Çevre görevlisi belgesi şart değil. Dokümantasyon konusunda word excel programlarını iyi kullanabiliyor olması önemli.

Üyeler Görebilir
Arkadaşlar çorlu,çerkezköy,silivri bölgelerinde iş arıyorum çevre mühendisliğinden yeni mezun oldum yardımcı olursanız çok mutlu olucam şimdiden çok teşekkürler.. Hayırlı günler,işler dilerim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...