İş arayan çevre mühendisleri (arşiv)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üyeler Görebilir
Arkadaşlar Acil seyehat engeli olmayan İzmir veya Adana da ikamet eden Çevre Mühendisine ihtiyacımız vardır. Lütfen [email protected] mail adresi aracılığı ile irtibata geçiniz

Arkadaşlar Acil seyehat engeli olmayan İzmir veya Adana da ikamet eden Çevre Mühendisine ihtiyacımız vardır. Lütfen [email protected] mail adresi aracılığı ile irtibata geçiniz

Üyeler Görebilir
@kimyager90

Sanırım yok. Telefon numarası bulsaydık en azından bilgi alabilirdik. Böyle durumlar soru işaretleri ve şüphelere neden oluyor...

Üyeler Görebilir
Arkadaşlar merhabalar. İstanbul'da beraber iş yaptığımız firmalardan bir tanesi Çevre Mühendisi arıyor. Güvenilir, tesisi emanet edebileceğim birini istiyorum diyor. İşe ihtiyacı olan arkadaşlarınıza iletirseniz en azından bir kişiyi iş sahibi yaparız inşallah.
İlgilenenler iletişime geçebilir. Süzen Geri Dönüşüm. Naci Süzen : 0533 487 26 02

Üyeler Görebilir
@Sinem Malkoç hanım eleman.net te kocaeli Gebze de çevre mühendisi iş ilanı var orada ikamet eden birini arıyorlarmış bir bakın isterseniz 05322699069 bu numaradan ulaşabilirsiniz

Arkadaşlar Adana, diğer illerden çevre mühendisi arayan var ise yardımcı olursanız sevinirim. Aktif olarak araç kullanıyorum,çevre görevlisi belgem mevcut,bir yıl çevre mikrobiyolojisi laboratuvarı deneyimim vardır

Üyeler Görebilir
Ankara'da iş arıyorum. Çevre görevli belgesine başvurdum. Çed yönetmeliği, çevre izin lisans yönetmeliği hakkımda deneyimim var. Bakanlıkta staj yaptım. Autocad, office, word, excel point solidworks programlarımçna hakimim. Başvurumu değerlendirmek isteyen [email protected] adresinden bana ulaşabilir...

Üyeler Görebilir
Arkadaşlar merhaba,

14.10.2016 tarihindeki verdiğimiz ilana gösterdiğiniz ilgi için teşekkürler. CV ler elimize ulaştı .Başvuran arkadaşların cv lerini inceleme aşamasındayız. En kısa zamanda mail yoluyla dönüş yapılıp iletişime geçilecektir.

Üyeler Görebilir
İş İlanı

İş arayan arkadaşlara ulaşması için sosyal medya ve diğer gruplarınızda yayınlamanızı rica ederiz.

Ekli dosyalar

• İş ilanı-Menkon.JPG
    İş ilanı-Menkon.JPG
    72.1 KB · Görüntüleme: 213
Üyeler Görebilir
Merhabalar,

Akdeniz Üniversitesi Çevre Mühendisliği bölümünü birincilik ile bitirdim (2015).
Çevre görevlisi belgesine sahibim,
aktif araç kullanıcısıyım,
askerlikle ilişiğim yoktur.
İzmir'de ikamet etmekteyim.

(İzmir, Eskişehir, Zonguldak-Ereğli çevresi, Antalya, Bursa, Ankara illerinde iş arıyorum.)

İyi günler.
Mustafa Yıldırım. (Çevre Mühendisi, Çevre Görevlisi, Lpg Sorumlu Müdür)

[email protected] (0 506 405 16 17)

Üyeler Görebilir
MERHABALAR. ANKARA DAKİ OFİSİMİZDE ÇALIŞABİLECEK OLAN , ARIYORUZ. İLGÇEVRE GÖREVLİSİ BELGESİNİ EN AZ 3 YIL İŞLETMİŞ OLAN İŞ ARKADAŞI İLENEN ARKDAŞLAR BANA ULAŞSIN.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...