Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar bir çevre mühendisi arkadaşımız var (aynı zamanda c sınıfı isg uzmanı) iş arıyor yardımcı olabilecekler benimle irtibata geçebilirler mi acaba?
Arkadaşlar Acil seyehat engeli olmayan İzmir veya Adana da ikamet eden Çevre Mühendisine ihtiyacımız vardır. Lütfen [email protected] mail adresi aracılığı ile irtibata geçiniz
Arkadaşlar Acil seyehat engeli olmayan İzmir veya Adana da ikamet eden Çevre Mühendisine ihtiyacımız vardır. Lütfen [email protected] mail adresi aracılığı ile irtibata geçiniz
@Ayse Gul
ben de işbul.net üzerinden başvuru yaptım. aynen ben de sitelerini bulamadım, sanırım yok, ama maalesef kaç gün oldu, cv me bile bakmamışlar...
Bende bakmıştım arkadaşlar nette sadece ilan görülüyor web sitesi felan yok telefon felanda bulamadım sadece facebookta bir sayfa açılıyor orda da herhangi bir bilgi yok
Arkadaşlar merhabalar. İstanbul'da beraber iş yaptığımız firmalardan bir tanesi Çevre Mühendisi arıyor. Güvenilir, tesisi emanet edebileceğim birini istiyorum diyor. İşe ihtiyacı olan arkadaşlarınıza iletirseniz en azından bir kişiyi iş sahibi yaparız inşallah.
İlgilenenler iletişime geçebilir. Süzen Geri Dönüşüm. Naci Süzen : 0533 487 26 02
@Sinem Malkoç hanım eleman.net te kocaeli Gebze de çevre mühendisi iş ilanı var orada ikamet eden birini arıyorlarmış bir bakın isterseniz 05322699069 bu numaradan ulaşabilirsiniz
Arkadaşlar Adana, diğer illerden çevre mühendisi arayan var ise yardımcı olursanız sevinirim. Aktif olarak araç kullanıyorum,çevre görevlisi belgem mevcut,bir yıl çevre mikrobiyolojisi laboratuvarı deneyimim vardır
Ankara'da iş arıyorum. Çevre görevli belgesine başvurdum. Çed yönetmeliği, çevre izin lisans yönetmeliği hakkımda deneyimim var. Bakanlıkta staj yaptım. Autocad, office, word, excel point solidworks programlarımçna hakimim. Başvurumu değerlendirmek isteyen [email protected] adresinden bana ulaşabilir...
14.10.2016 tarihindeki verdiğimiz ilana gösterdiğiniz ilgi için teşekkürler. CV ler elimize ulaştı .Başvuran arkadaşların cv lerini inceleme aşamasındayız. En kısa zamanda mail yoluyla dönüş yapılıp iletişime geçilecektir.
Akdeniz Üniversitesi Çevre Mühendisliği bölümünü birincilik ile bitirdim (2015).
Çevre görevlisi belgesine sahibim,
aktif araç kullanıcısıyım,
askerlikle ilişiğim yoktur.
İzmir'de ikamet etmekteyim.
(İzmir, Eskişehir, Zonguldak-Ereğli çevresi, Antalya, Bursa, Ankara illerinde iş arıyorum.)
İyi günler.
Mustafa Yıldırım. (Çevre Mühendisi, Çevre Görevlisi, Lpg Sorumlu Müdür)
MERHABALAR. ANKARA DAKİ OFİSİMİZDE ÇALIŞABİLECEK OLAN , ARIYORUZ. İLGÇEVRE GÖREVLİSİ BELGESİNİ EN AZ 3 YIL İŞLETMİŞ OLAN İŞ ARKADAŞI İLENEN ARKDAŞLAR BANA ULAŞSIN.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.