Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Eğitim12 Ağustos 2021 - Atıksu Arıtma Tesisi Tesis Sorumlusu Eğitimleri Hakkında Duyuru
B sınıfı endüstriyel tesis için başvuru yaptım ve aşağıdaki eksikliler bildirildi:
1) Atıksu arıtma tesisinin işletilmesine yönelik hizmet alımı sözleşmesinin sisteme yüklenmesi gerekmektedir.
2) Diğer: Atıksu altyapı yönetimi tarafından "AAT işletilmesinden sorumlu olduğuna dair" Kurum yazısı alınmalı. Firma ve arıtma hizmeti verilen atıksu altıyapı yönetimi/endüstriyel tesis ile yapılmış olan hizmet alımı sözleşmesi/protokol örneği sisteme yüklenmelidir.
Hizmet alım sözleşmesi ve atıksu altyapı yönetimi tarafından verilecek kurum yazısından kasıt nedir, yardımcı olabilir misiniz?
dogukantuzunSanırım danışmanlık yapıyorsunuz ve ona göre başvurdunuz. Yani yazılanlardan onu anladım. Kurumdan istenen bakanlık formatında bir yazı var. Çalıştığınız kurumda AAT tesis sorumlusu olarak çalıştığınıza dair bir belge imzalatıp onu yüklemeniz gerekmektedir. Eğer danışman olarak firmaya bakıyorsanız da firma ile danışmanlık firması arasındaki protokol veya hizmet alım sözleşmesini yüklemenizi istemişler.
Atakan FazlıMerhaba, geri dönüşünüz için teşekkür ederim, durumumu detaylandırayım. Danışmanlık yapmıyorum, maden şirketi bünyesinde çalışıyorum. Araç yıkama endüstriyel atıksu arıtma tesisimiz mevcut. Endüstriyel atıksuyun yeniden kullanılabileceğine ilişkin teknik raporumuz ve AAT kimlik belgemiz var. Herhangi bir yere deşarj etmiyoruz atıksuyu. Şirketimden görev belgesi aldım, "... tarihinden beri, atıksu arıtma tesisinin işletmesinde, Tesis Sorumlusu olarak tam zamanlı görev yapmaktadır." şeklinde. Yalnızca, Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü ile protokolümüz var o da fosseptik tankında biriktirilerek vidanjör ile gönderdiğimiz evsel nitelikli atıksular için. Arıtma tesisi için atıksu alt yapı yönetimi ile herhangi bir ilişiğimiz yok, hizmet aldığımız bir yer de yok yani. O nedenle eksiklik bildirimine karşı ne yapılması gerektiğini anlayamadım.
dogukantuzunBakanlık formatında belirtilen şekilde yazmadığınız için kurum yazısı geri dönmüş olabilir. AAT Tesis Sorumlusu başvuru klavuzunda bakanlık formatı mevcut(Evsel tesis için tasarım nüfusu, endüstriyel arıtma için günlük debi ve arıtma türü yazılması isteniyordu yanlış hatırlamıyorsam). Firmanız antetli kağıdına bu yazıyı yazıp gönderdiğiniz takdirde onaylanacaktır diye düşünüyorum. Hizmet alımı sözleşmesi konusunda sizden istememeleri gerekiyor diye biliyorum ama emin değilim. O konuda hakkında çok bilgim olmadığı için yardımcı olamayacağım. Bakanlığı arayıp durumu anlatıp görüş sorabilirsiniz. Konu hakkında 0312 586 32 49 numarası ile irtibata geçebilirseniz size AAT Tesis Sorumlusu konusunda yardımcı olacaklardır.
Benim onaylandı Kentsel başvurum. Endüstriyele başvuru yapamıyorum başvurum var diye. İkisini niye alamıyoruz hangisinde çalışabileceğimiz kesin değil ki ? Geçen dönem daha rahattı başvurular
Esra D.Eğer D sınıfı iseniz bakanlık ile konuyu görüştüm. Kentsel başvuru yapanlar otomatik olarak Endüstriyel e de başvuru yapıyor sayılıyormuş. Hatta benim başvurumu kontrol etti. Hem kentsel hem endüstriyelde tanımlanmış olduğunu bakanlık personeli söyledi.
Atakan FazlıEvet D sınıfı. Ben de mail attım sormak ve bilgi almak için cevap gelince paylaşırım. Bir de şu sınıf muhabbeti var birincil ikincil ileri arıtma diye onları da sordum ben ikincili seçtim ama hepsini görmüyor muyuz eğitimde hatırlayamadım geçen dönemi
Arkadaşlar merhaba,
Mezuniyet bilgileri kısmında sorgula butonu çalışmıyor. Sorgula butonuna bastığımda sayfa donuyor. Bütün tarayıcılarda denedim aynı durum geçerli. Bir önerisi veya çözümü olan var mı
orhangonullu41Aynı sorun bende de var, bilgisayar bağlantı kaynaklı olduğunu düşünüyorum, başka bir bilgisayardan deneyeceğim. Mobilde başvuru oluşturma ekranı gözükmüyor o da ayrı bir sıkıntı.
Cem YılmazMerhaba;
Endüstriyel olarak başvuru yaptığımızda birincil arıtma ikincil arıtma ve ileri arıtma seçeneklerinden hangisi seçilmeli?
şimdiden teşekkürler
Anonim (0e58)Belgeyi almadım ama eğitim ve sınav ücreti yok, Eğitimi uzaktan eğitim olarak veriliyor. Girdiğiniz belge türü ve sınıfına göre eğitim süresi değişir. Belgeyi alırken bir ücret ödeniyor.
Merhaba kolay gelsin başvurum onaylandı ama meslek bilgileri kısmında Endüstriyel Başvurulabilecek Sınıflar ve Kentsel Başvurulabilecek Sınıflar yazıyor her ikisi için de mi eğitime katılacağım ben sadece endüstriyel başvuru yapmıştım.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.