Eğitim 12 Ağustos 2021 - Atıksu Arıtma Tesisi Tesis Sorumlusu Eğitimleri Hakkında Duyuru

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üyeler Görebilir
İkinci başvuruyu kabul etmiyor hala sistem, endüstriyeli yaptım değerlendirmede, fakat evseli yapamıyorum. Maile de dönmüyorlar. Çözebilen var mı?

Üyeler Görebilir
Önceki cevapları görüntüle…
Üyeler Görebilir
Sistem açıldı, önce bir bakım uyarısı geldi sonra bidaha denedim oldu. Başvurdum hadi hayırlısı:)

Üyeler Görebilir
Onaylanmış başvurum sistemde silinmiş bununla karşılaşan var mı?

Üyeler Görebilir
Üyeler Görebilir
Arkadaşlar 1 ekime kadar süre var ilk zamanlarda böyle aksaklıklar olur zamanla oturur sıkıntı yapmayın

Üyeler Görebilir
Ön başvuru için mezuniyet bilgileri kısmında sorgulama yaptığım zaman lisans kaydınız bulunmamaktadır diye hata alıyorum yardımcı olabilecek birileri var mı?

Üyeler Görebilir
Merhaba arkadaşlar ben basvuru yaptım 10 gün oldu hala değerlendiriliyor diyor. cok bekledı sanki

Üyeler Görebilir
Boş pdf yükleyip onay alabilen oldu mu acaba? En son 28 ağustosta incelenmiş (ikinci kez) fakat hala onay/eksiklik yok. Tekrar başvuru da olmuyor. Ne yapabilirim anlamadım.

Önceki cevapları görüntüle…
Üyeler Görebilir
Üyeler Görebilir
birincil ikincil ve ileri artıma niye ayrılmış neye göre seçmem gerekiyor.?

Üyeler Görebilir
AYŞE PEKTENBirincil arıtma, atıksudaki yüzen ve çökebilen katı maddelerin uzaklaştırılması işlemlerini kapsayan fiziksel arıtma ünitelerini içerir.
İkincil arıtma organik, maddelerin gideriminde kullanılan biyolojik ve veya kimyasal arıtma ünitelerini içerir.
İleri arıtma bu işlemlere ilaveten ikincil arıtmada giderilmeyen kirleticilerin uzaklaştırılmasında kullanılan prosesleri kapsar (Azot ve fosfor giderimi vb.).

İşletmiş olduğun prosesi buna göre seçeceksiniz. Ayrıca Evrak kısmına
Please, Giriş Yap or Kayıt Ol to view URLs content!
buradaki resmi yazı formatına göre kurumdan aldığınız belgeyi yükleyeceksiniz. Diğer belge kısmına da biz barkodlu sgk hizmet dökümünü yükledik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...