Eğitim 12 Ağustos 2021 - Atıksu Arıtma Tesisi Tesis Sorumlusu Eğitimleri Hakkında Duyuru

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üyeler Görebilir
Merhabalar sorum vardı, ben 4 yıldır A sınıfı arıtması olan firmada çalışıyorum, toplam tecrübem 10 yıl, daha önceki işyerimde 4 yıl paket evsel atıksu arıtma tesisine baktım. Ben nasıl bir yol izleyeceğim? Eski işyerimden yazı mı almam gerekiyor? Bide şuanda A sınıfına bakmam gerekiyor endüstriyel için başvurmak istiyorum ama 5 yıl şartı nasıl sağlayacağım? Kafam çok karışık

Üyeler Görebilir
Bakanlığa telefondan ulaşamıyorum, mail attım cevap gelmedi. Benim gibi durumu olan varsa yardım please:)

Üyeler Görebilir
merved2501Önceki işyerinizden 4 yıl aktif olarak çalıştığınıza dair bakanlık formatında yazı istemeniz gerekiyor. Şuan aktif olarak çalıştığınız işyerinden aldığınız yazı ile birlikte taratarak tek pdf dosyası şeklinde sisteme yüklemeniz gerekiyor. Böylece 8 yıl tecrübe gözükeceği için A sınıfına başvurabilirsiniz.

Önceki cevapları görüntüle…
Üyeler Görebilir
benim başvurum onaylandı. şimdi duyuruları mı bekleyeceğiz?

Üyeler Görebilir
İkinci başvuruyu kabul etmiyor hala sistem, endüstriyeli yaptım değerlendirmede, fakat evseli yapamıyorum. Maile de dönmüyorlar. Çözebilen var mı?

Üyeler Görebilir
Önceki cevapları görüntüle…
Üyeler Görebilir
Üyeler Görebilir
merve demirelSistem ya endüstri ya kentsel diye seçim yapmaya zorluyor. İkisine ayrı ayrı başvuruluyordu. (ikisiyle de 4 senedir ilgileniyorum) Geçen sene de bu sorunu yaşadım ve bir tanesine hiç kayıt olamadım. Kayıt olduğuma da sistemsel bir sorundan giremedim. Zaten bu konu başlı başına saçmalık. Birde bu hatalarla hakkımız yeniyor. En son tek sınava kalacağız hiç kimse de belge falan alamayacak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...