Eğitim 12 Ağustos 2021 - Atıksu Arıtma Tesisi Tesis Sorumlusu Eğitimleri Hakkında Duyuru

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üyeler Görebilir
Benim toplam deneyim sürem yaklaşık 4 yıl. Arıtma ile olan çalışma aralığım ise 2 yıla yakın. Tecrübe kısmında toplam mesleki deneyimi soruyor. Benim 5 yılı mı yazmam gerekiyor 2 yılı mı?

Üyeler Görebilir
Arkadaşlar Merhaba
aklıma takılan bir soru var.
başvuru yapmak istiyorum yaklaşık 10 yıldır evsel atıksu paket arıtması olan bir tesise çevre danışmanlık hizmeti veriyorum.
Eğitime başvururken deneyim kısmına ne yazmalıyım ?
10 yıl yazacaksak işletmeden nasıl bir yazı almalıyım veya işletmeden alınan yazı yeterli olacak mıdır?
bilgi verirseniz sevinirim.

Üyeler Görebilir
filiztSiz Çevre Danışmanlık hizmeti vermişsiniz. Ayık su arıtma tesisi teknik personeli olarak çalışmamışsınız ki. Bu şekilde almak uygunsuz oluyor. Bir önceki sınavda danışmanlar hep sanki orada çalışıyormuş gibi gösterip belgeyi aldı. Sizin başınız kel mi? Siz de alın. Sizin değil bu belgeyi çıkaranların ayıbı bu.

Üyeler Görebilir
Tüm alanları dolduruyorum, başvuru oluşturu tıkladığımda herhangi bir hareket olmuyor.

Üyeler Görebilir
Üyeler Görebilir
Benim başvurum onaylandı ama eşim için boş pdf yüklemiştik kurum yazısına. Dün değerlendirmeye aldılar hala değerlendiriliyor yazıyor. İptal de edemiyoruz eksiklik de bildirmiyorlar.

Önceki cevapları görüntüle…
Üyeler Görebilir
Üyeler Görebilir
Üyeler Görebilir
Üyeler Görebilir
M.AydemirBiz boş pdf yükledik. Zaten çalışmıyor ve tecrübe 0 olarak gözüküyor. Bu durumda onaylamaları gerekirdi. Yani çalışmayan ve tecrübe olarak 0 gözüken birisinden ne bekleniyor çözemedim. Açıklama olarak hiçbir açıklama yapılmıyor ama belge istemeye gelince tecrüben olmadığına dair belge isteniyor. Eksiklik bildirilmesine bile razıyız ama o bile yok.

Üyeler Görebilir
Takip ediyorsanız site çöktü.

Üyeler Görebilir
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...