Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Buluşma için bir whatsapp grubu kurulmuştur. Gruba katılım gösterecek arkadaşları alacağız. Buradan link paylaşımı yaptığımızda farklı durumlar oluştuğu için gruba katılmak isteyen arkadaşlar benimle irtibata geçebilirler
Arkadaşlar merhaba,
İstanbul buluşması için çeşitli sürprizlerimiz olacaktır. Bunlardan bir tanesi baklavadır. Baklava katılım şartları aşağıda yer almaktadır:
1-) Efendim ben 1 kutu baklava almak istiyorum: 200 TL
2-) Bana 1 kutu fazla, 2 dilim bana yeterli: 150 TL
3-) 2 dilim çok fazla ben sadece çıtırtı sesini duysam yeterli:100 TL
4-) Bunların hepsi bana yetmez, söz verdiğiniz halde kargo ile yollarsanız yeterli: 50 TL
5-) Söz vermediğimiz kişiler olup, söz verdiğimiz halde kargoyu bekleme hayali kuranlar: 40 TL
6-) Ev sahibi olan Fatih Koçak kardeşime getirip ondan isteme: PAHA BİÇİLEMEZ (400 TL)
Kardeşimsöz verdiğime dair kanıt vars gönderim sağlıyoruz. ?? istanbul buluşması eylülün ilk haftası veya 2. Haftası düşünülüyor. Benim gelmem çok zor. Uçuş bulamadım. Ancak en kısa zamanda sen antepe gel. Seni iyi bir şekilde ağırlamak isterim ?
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.