Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Fatih bey iyi günler.cumhuriyet üniversitesinden bölüm üçüncüsü olarak yeni mezun oldum.istanbuldayım iş bulamadım iş arıyorum.sizleri tanımıyorum ama bana yardım edebilir misiniz.15 eylüldeki buluşmaya da gelmeye çalışacağım.
"Biz Birlikte Güçlüyüz, Biz Birlikte Güzeliz" sloganıyla başlattığımız Çevre Mühendisleri buluşmaları sırasıyla Çorlu , İzmit , Ankara ,Adana , Bursa ,Antep,İzmir ve son olarak İstanbul'da gerçekleşmiştir. . Bu buluşmalar sayesinde hem birbirimizi tanıma fırsatı buluyoruz hem de meslekle ilgili projeler, görüşler belirtilerek fikir alışverişinde bulunuyoruz. Unutmamak gerekir ki mesleğimiz gerçekten çok güzel ve birlikte hareket ederek daha da iyi yerlere getireceğiz Tüm katılım sağlayan arkadaşların ayaklarına sağlık ve çok teşekkürler .Gayet keyifli ve sıcak bir ortam oluştu ve bu oluşumların devam etmesi en çok istediğimiz konulardan Umarım İstanbul'da oluşan bu güzel birliktelik devam eder Çok yakın zamanda Eskişehir ve Mersin başta olmak üzere diğer illerimizde de buluşmalarımızın olacağını bildirmek istiyorum . Bu buluşmalar sayesinde daha da güçlü olacağız ve birbirimizi yakından tanıma fırsatı bulacağız.
Katılım sağlayan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyor ve ayağınıza sağlık diyorum
Ayrıca , sokak hayvanlarına olan farkındalık için bir nebze de olsa dikkatimizi çeken @cem Yılmaz kardeşime teşekkür ediyorum
Umarım diğer illerimizde de yaptığımız buluşmalarımızda da bu tarz birlik beraberliği sağlayabiliriz.
Not: Cmnet gönüllülük esasına dayanarak bilgi paylaşımı yapan ve tüm ihtiyacı olan arkadaşlarımızın dilediği bilgileri sağlamayı amaçlayan bir oluşumdur.
Bu nedenle herkesin sitede aktif olarak yazmasını ve bilgilerini paylaşmalarını rica ediyoruz
Not 2 : Buluşma esnasında fotoğraf çeken arkadaşlarımızın whatsapp grubundan paylaşım yapmalarını rica ediyorum. Video ile ilgili @cem Yılmaz ' a olan baskılarımız kısa sürede başlayacaktır
Not 3 : İstanbul grubu whatsapp grubu tüm kullanıcılara ve meslektaşlarımıza aktif hale gelmiştir. Aşağıda belirttiğim linkten katılım sağlayabilirsiniz. Bu gruplarda sizden ricam saygı ve anlayış kuralları dışına çıkılmaması ve amacı dışında kullanılmamasıdır.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.