Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Zaten bir işi düzgün yapsalar dişimi kıracağım. Bizlere zaman kaybından başka birşey yapmıyorlar. Belgeyi almakda da dert, firmalarda yeni bir kriter ister buyur bide bunlarla uğraş. Allah sonumuzu hayır etsin.:neutral:
Eğitime başlamış olan arkadaş varsa eğitimin nasıl olduğunu yani sistemdeki videolar ve değerlendirme sorular mı izlenip cevaplandırılıyor?
Eğitimde mikrofon ve kamera isteniyor mu?
Merhaba arkadaşlar, bana da mail gelmedi. Ancak sisteme girdim, eğitime başa diye bir alan ardı onu tıklayınca bir ekran açıldı media player gibi. Ancak dinleme olmuyor, aktif değil.
Eğitim bana mı açılmadı yoksa sistemsel bir sıkıntı mı var anlayamadım.
Arkadaşlar 2011 mezunu bir arkadaşıma mail geldi. Mail gelmiş olup videoları açmakta sıkıntı yaşayanlar uzaktanegitimcsb.gov.tr adresinden girerek videoları açabiliyorlar. Eğitim videoları için ayrıntı vermek gerekirse 52 video varmış ve ilk videonun 17 dakika olduğunu biliyorum sadece. Ve sanırım her videonun sonunda test sınavına tabi oluyoruz ve öteki videoya geçebilmek için bu sorularda belli bir başarı elde etmemiz gerekiyormuş. örneğin ilk video 17 dakika ve sonunda 32 soruluk testhttps://www.cevremuhendisleri.net/file:///C:/Users/PROJE0~1.BIO/AppData/Local/Temp/msohtmlclip1/01/clip_image001.gif Anlayacağınız kolay gibi gözüken çevre görevlisi eğitimi uğraştıracak. Videoyu izlemeden soruları hepsini yapmakta kolay değilmiş bilginiz olsun
Aslında sistem güzel ancak altyapı ve deneme çalışmaları yok haliyle detay sıkıntılar çıkıyor ortaya. Eğitim süresince herhangi bir teknik sorunda [email protected] bu adrese mail atılmasını istiyor Bakanlık. @kadirsen1991 dediği gibi; 2010 mezunu bir arkadaş da söyledi farklı sürelerde eğitim videoları ve sorular var yarıdan fazla doğru cevaplama isteniyor ancak doğru cevaplasanız dahi bir sonraki eğitime geçememe gibi sıkıntılar da oluyor.
Merhaba Arkadaşlar;
An itibari ile yapmış olduğum görüşme sonucu ilk eğitim grubu olarak 200 kişi alındığını ve önümüzdeki günlerde 700 kişilik bilgilendirme mailinin atılacağını söylediler.
Eğitim şekli örnek:
01-15 Ekim 2016 ilk grup
07-22 Ekim 2016 ikinci grup
10 Ekim-05 Kasım 2016 ücüncü grup Vb. şekilde olacağı bilgisini aldım tarihler tamamen sallamasyondur.
Duyuruda paylaşılan adrese eğitimin başlayıp başlamadığını anlayamadığımı anlatan bir mail attım. Çok hızlı yanıt verdiler ve 3. grupta olduğumu söylediler. Eğitim açıldığında mail ile bilgilendirme yapılacağını belirttiler.
Bu adres üzerinden hangi grupta olduğunuzu sorgulayabilirsiniz fakat tahini süresi verilmemekte. Eğitim süresi sizin grubunuza geldiğinde mail yolu ile bilgilendirme yapılacağını belirttiler.
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.