Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
peşpeşe hergün birer grup açmşlar en son 7.grubun bi kısmı acılmış . 7.grup tamamen acldıktan sonra bi kac gün icinde digerleride parça parça acılcakms .
@EG08 bende yaptım yeni şifre verdiler bu seferde videolar gözükmedi. Sonra sisteme tekrar giriş yapamadım. Tekrar şifre istedim. bekliyorum
Arkadaşlar, sisteme giriş yapamıyorum ve hata bildirimi de yaptım adam bıktı benden cevap vermiyor bile. Şifremi unuttuma tıklarken "Kaydınız teyit edilmemiştir. Lütfen e-postanızı doğrulayın veya yönetici ile irtibata geçiniz." şöyle bi yazı çıkıyor. Ne yapmam lazım? Fikri olan var mı?
Arkadaşlar eğitim videolarını bitirince ÇEVRE GÖREVLİSİ BELGESİNİ almaya hak kazanıyor muyuz? Yoksa eğitim süresinin de bitmesini beklememiz gerekiyor mu?
Ve birşey daha sormak istiyorum. Bu sistemdeki videoları ben atlaya atlaya izleyebiliyorum sizlerde yapabiliyor musunuz bilmiyorum ama böyle atlaya atlaya 1-2 saate videoların bitmesi mümkün. Acaba böyle kısa bir yol tercih etsek bir problem çıkar mı? Bir bilgisi olan varsa paylaşabilir mi?
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.