Eğitim 2016 ''çevre görevlisi eğitimi'' başladı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Burakgul
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Üyeler Görebilir
Arkadaşlar bu videolardan sonra sorular Değerlendirme Sorularının cevapları var mı?

Üyeler Görebilir
7. grup başladı mı ya da en son hangi grup başladı bilgisi olan paylaşabilir mi ?

Üyeler Görebilir
peşpeşe hergün birer grup açmşlar en son 7.grubun bi kısmı acılmış . 7.grup tamamen acldıktan sonra bi kac gün icinde digerleride parça parça acılcakms .

Üyeler Görebilir
Grup tarihi güncellemesi oldu bende. emailleri sürekli takip etmek lazım.

Ayrıca vakti olmayan arkadaşlar için eğitim video sonundaki testlerin cevaplar filan bende var :rolleyes:

Üyeler Görebilir
Bu eğitim sertifikası nereden indiriliyor? Ben de öyle bir sekme çıkmadı?

Üyeler Görebilir
sistemde sorun yaşayan var mı şuan? bende videolar gözükmüyor

Üyeler Görebilir
@EG08
Sistem üzerinden hata bildirimi yaptım ve problemim altı dk içinde çözüldü.

Üyeler Görebilir
arkadaşım cevapları dün birisi vermiş ordan almştı simdi hesabına giriş bile yapamıyo aynı sorunu yaşayan varmı ? başka bi arkadaşm giriyo ama .

Üyeler Görebilir
@EG08 bende yaptım yeni şifre verdiler bu seferde videolar gözükmedi. Sonra sisteme tekrar giriş yapamadım. Tekrar şifre istedim. bekliyorum

Arkadaşlar, sisteme giriş yapamıyorum ve hata bildirimi de yaptım adam bıktı benden cevap vermiyor bile. Şifremi unuttuma tıklarken "Kaydınız teyit edilmemiştir. Lütfen e-postanızı doğrulayın veya yönetici ile irtibata geçiniz." şöyle bi yazı çıkıyor. Ne yapmam lazım? Fikri olan var mı?

Üyeler Görebilir
Arkadaşlar eğitim videolarını bitirince ÇEVRE GÖREVLİSİ BELGESİNİ almaya hak kazanıyor muyuz? Yoksa eğitim süresinin de bitmesini beklememiz gerekiyor mu?

Üyeler Görebilir
Arkadaşlar belgeyi almamız için maksimum süre ne kadardır biliyor musunuz? Ankara da eğitim 1 sene demişler geçen sene ama bu sene bi bilgi gelmedi?

Üyeler Görebilir
Ve birşey daha sormak istiyorum. Bu sistemdeki videoları ben atlaya atlaya izleyebiliyorum :) sizlerde yapabiliyor musunuz bilmiyorum ama böyle atlaya atlaya 1-2 saate videoların bitmesi mümkün. Acaba böyle kısa bir yol tercih etsek bir problem çıkar mı? Bir bilgisi olan varsa paylaşabilir mi?

Üyeler Görebilir
Arkadaşlar en son kaçıncı grup eğitime başladı acaba bilgisi olan var mı?