Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
BakanlıkAtıksu arıtma tesisi tesis sorumlusu 2023 yılı eğitimleri duyurusu - 11 eylül 2023
Merhaba, ben yeni mezun bir çevre mühendisiyim, eğer sorum saçma gelirse lütfen mazur görün. Bu belgeyi almak için halihazırda bir arıtma tesisinde çalışıyor olmak gerekli mi yoksa başvurabilir miyim belgeyi almak için? Bir de şu an çalışmayı düşündüğüm bir arıtma tesisi yok bu belgeye başvurmam mantıklı mı?
Cem YılmazBende yeni mezun bir çevre mühendisiyim ve tercihen çalışmak istediğim sektör arıtma olup bu belgeye başvuru yapmak istiyorum. Fakat kentsel ve endüstriyel kısmında emin olamadım. Daha önce tecrübem olmadığı için hangisini seçmem daha mantıklı emin değilim. İkisini de seçmek istedim ama sistemde ekleme yeri yoktu. İkisini birlikte seçebiliyor muyum? Ön başvuru onaylandıktan sonra denilmiş ama bir tanesini seçip yapacağım başvurudan sonra değiştirmem mi gerekecek tam anlayamadım. Yardımcı olur musunuz?
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.