Eğitim Atıksu Arıtma Tesisi Tesis Sorumlusu Eğitim ve Sınavları Duyurusu - 11 Kasım 2021

Üyeler Görebilir
29. soruda hiçbir şey yapmadığım halde sınavdan attı. Sınavı tamamla butonuna tıkladım ama hala devam ediyor gözüküyor. Nasıl bir sistem bu ya! Soruları normal bir şekilde çözmeye devam ediyordum. Şimdi derdimizi kime anlatacağız?

Üyeler Görebilir
Önceki cevapları görüntüle…
Üyeler Görebilir
Bakanlık tarafından aşağıdaki mesaj tüm kullanıcılara gönderilmiş olup, mesaj içerisindeki "3grup" kelimesi kursiyerler tarafından "3. grupta yer almaktasınız..." olarak anlaşılmıştır :)
Mesajı dikkatli okumayan ve sınava girmediği tarafımızca teyit edilen kursiyerler bir sonraki sınava girmeleri sağlanmıştır.

Sayın İlgili,
AAT Kentsel D sınıfı sınavları bugün saat 09:00 - 12:50 saatleri arasında 3grup halinde yapılacak olup eğitim grup bilginize eDevlet ile giriş yaptıktan sonra "
Please, Giriş Yap or Kayıt Ol to view URLs content!
" sayfasından EĞİTİM SÜRECİ butonuna tıklayarak görüntülüyebilirsiniz.

İletişim: [email protected]

Üyeler Görebilir
3. grup sınavında saat aralığı 12.00 - 12.59 olarak gösteriliyordu. Ben 50 soru 50 dakikada yapılacak dendi diye sınavı 12.50'den önce bitirdim. Fakat sınav gerçekten de 12.59'a kadar sürmüş gibi görünüyor. Endüstriyel sınavında da bitiş saati 12.59 olarak görünüyor. Sıkıntı olmayacaksa endüstriyelde12.59'a kadar sınava devam edebilirim sanırım ?

Üyeler Görebilir
Üyeler Görebilir
14.29'a kadar süre var. 14:24'de sınavı tamamla butonuna bastım. ekran değişikliği yaptığım için (yapmadığım halde) sistemden attı ve 5 dk boyunca sisteme tekrar girmedi. bence asıl sınıfta kalan bu sınav sistemini 2 senedir hazırlayamayan bakanlıktır.

Üyeler Görebilir
sınavı tamamla butonuna basamadan sınav süresini bitirdik diyelim sistem bizi sınavdan bi güzel fırlatıp attı iyi güzel de biz şimdi sınava girdik mi oluyoruz? girmedik mi oluyoruz? yaptığımız soruları kabul ediyorlar mı? yoksa sınava girmedi gibi algılayıp başarısız mı sayıyor? geçen sene puan durumu da yoktu o yüzden başarısız durumunu neye göre yorumladılar bilemiyoruz tabi

Üyeler Görebilir
Üyeler Görebilir
B sınıfı endüstriyel aat sınavında sinavı tamamladıktan sonra sayfadan ayrılmama rağmen ekran değişikliği yapıldığına dair uyarı yazısı çıktı. Bu şekilde bir problemle karşılaşan oldu mu?

Üyeler Görebilir
Üyeler Görebilir
D Grubu Evsel'de bir sorunun yanlış olduğunu düşünüyorum. Ham atıksu ile ilgiliydi sanırım

Üyeler Görebilir
Sınavı tamamladınız ibaresini aldıktan sonra sistemden çıktım. Şimdi kontrol amaçlı girdim tamamlanan %0.0 yazıyor. Yaşayan var mı bu durumu ? Endüstriyel D

Üyeler Görebilir
Üyeler Görebilir
Anonim (587f)Umarım anlık yüklenmistir.sınavı bitirdikten sonra sinaviniz sona erdi yazisi cikti. Sayfa yeniliyim dedim tekrar sınava katıl butonu cıktı tamamlama %0 yaziyordu.girmedim sistemden tamamen ciktim.tekrar da girmedi zaten.umarim puanlar yazar da basarisiz olursak neden basarisiz oldugumuzu anlariz.yoksa ikilemde kalicaz.