Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
EğitimAtıksu Arıtma Tesisi Tesis Sorumlusu Eğitim ve Sınavları Duyurusu - 11 Kasım 2021
seyfettinnGeçen sene sınav 19 Ocak'ta açıklanmış. Sorulara itirazlar falan olacak diye yine uzar sanırım. Şahsen yine uzun sürecektir diye düşünüyorum, umarım yanılırım
- Atıksu Arıtma Tesisi Tesis Sorumlusu sınavları 18/26ARALIK2021 tarihleri arasında gerçekleştirilmiş olup, sınav sonuçları kursiyerlerin eDevlette bulunan GSM numaralarına kişiye özel olarak bugün saat 18:00'den sonra gönderilecektir. Ayrıca sınav sonuçlarına
internet adresinden eDevlet şifresi ile giriş yapılarak erişim sağlanabilir.
- Endüstriyel B sınavı 49. soruda cevap şıklarında doğru cevap bulunmadığı için kursiyerlerden gelen geri bildirim ve yapılan inceleme ile teyit edilmiş olup, 49. soruya cevap veren tüm kursiyerlerin cevapları doğru kabul edilmiştir.
- Sınav sonuçları ile ilgili her türlü konu için (talep, istek, şikayet, geri bildirim vb) tek iletişim kanalı mevcut olup kursiyerlerin [email protected] adresine eposta atmaları gerekmektedir.
T.C. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı
Sayın İlgili,
AAT Tesis Sorumlusu Sınav Sonuçları ile tarafınıza gönderilen smslerde iki sınava giren kursiyerlerin sınav sonuç bildirimlerinde aynı puan iletildiği görülmüş, sms firması ve yazılımından kaynaklanan bu hata ile kesin sınav sonuçlarımıza
Sevgili bakanlık sayısal loto mu oynuyoruz soruları sonradan göremiyoruz hatalı mi bilmiyoruz cevaplarımızı göremiyoruz
Smsler komedi güvenilir bir sınav mı
Nerden bilcem aldığım notun gerçekliğini...
sayfaya giriş yoğunluğu var, zorda olsa açabildim
sonuçlarını gören sayısı arttıkca sayfaya erişim kolaylaşıyor
epostada Mart2022 için yeni bir eğitim faaliyeti olduğu, eğitimi tamamlayanlar içinde dilerse eğitimi tekrar edebileceği yada direk sınava alınmak isterse sınava alınacağı soylendı
İnanılır gibi değil arkadaşlar sonuçlar önce mesajla geldi. Sonra yanlışlık olmuş dendi. Mesaj atan firma karıştırmış diyor açıklamasında. Bu durumda sonucun güvenilirliği tartışmalıdır. Kesin değildir. Ki bizim bu sınava girmemiz zaten ayrı bir fiyasko. Doğru düzgün sonuçlarıda açıklayamadılar o da fiyasko. Yazık...
Bu site, içeriği kişiselleştirmek, deneyiminize uyarlamak ve kayıt olmanız durumunda giriş yapmanızı sağlamak için yasal düzenlemelere uygun çerezler (cookies) kullanır.
Bu siteyi kullanmaya devam ederek, çerez kullanımına izin veriyorsunuz.